Според информация на Bloomberg Porsche има инвеститори, които ще се

...
Според информация на Bloomberg Porsche има инвеститори, които ще се
Коментари Харесай

Стойността на Porsche може да достигне 85 милиарда долара

Според информация на Bloomberg Porsche има вложители, които ще се включат в първичното обществено предложение за близо 85 милиарда $. В момента IPO-то е планувано за първата седмица на септември и в него вземат участие някои известни вложители. T Rowe Price и Qatar Investment Authority към този момент демонстрираха интерес.

Голямото търсене в така наречен горист указател на поръчките, който се основава преди формалните предложения, събрани по време на ревюто за първично обществено предложение, е добър знак за листването, което, както се надяват пазарните наблюдаващи, ще отвори още веднъж зараждащия се европейски пазар на първоначални обществени предлагания.

Много европейски и американски институционални мениджъри на активи, които нормално влагат в огромни немски IPO-та, до момента са се въздържали от вдишване на твърди задължения заради опасения, свързани с корпоративното ръководство, настояват хората. Въпреки това Porsche има задоволително търсене, с цел да запълни съвсем напълно поръчковия портфейл в горната част на гамата, а в долната част е свръхзаписано, споделят хората.

На вложителите в IPO ще бъдат продадени привилегировани акции в Porsche, които не дават право на глас. Влиятелният милиардерски клан Порше и Пиех, който управлява VW посредством акции с право на глас, ще получи специфичен дял, с цел да финансира закупуването на блокиращ миноритарен дял в Porsche.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР