Според информатора, най-голямата звезда на планетата Бионсе Ноулс е мъртва!

...
Според информатора, най-голямата звезда на планетата Бионсе Ноулс е мъртва!
Коментари Харесай

Гръмна Току-Що, Рухнахме! В България Е Богиня, Убиха Най-Обичаната Певица! Още Крият, Видео И Снимки!

Според информатора, най-голямата звезда на планетата Бионсе Ноулс е мъртва! Тя е убита още през далечната 2000 година, тъкмо преди кариерата й да изригне. Това, което гледаме през днешния ден в клиповете и на аления килим е неин клонинг – създание, основано с единствената цел да извършва волята на своите основатели и посредством своята голяма известност да прокарва тайните политики и послания на най-могъщото лоби на планетата, предава theladbible.com

От години се приказва, че тайното общество на Илюминатите държи цялата развлекателна промишленост в желязната си хватка. Според спорната доктрина те са видели големия капацитет в младата певица в края на 90-те години, и са подхванали огромния план да я подменят с клонирано създание, което да се трансформира в най-голямата звезда на планетата – мощно оръжие за тяхната идея.

Младата хубавица е била убита със смъртоносна инжекция, а нейното тяло е било разложено в киселинна вана. На нейно място е комплициран клонът.

Обвързаността на съществото, което гледаме през днешния ден под името Бионсе с могъщото лоби е много явна:



Тя много постоянно показва жеста на Илюминатите!



Обсипана е със демонски и мощно алегорични бижута, които загатват на кого служи!

Информаторът популяризира и тази шокираща фотография. На нея се вижда рентгенова фотография на „ съществото “ Бионсе. Това не е гръбначен дирек на човек – на гърба й има заострени шипове:



Вижте и тази фотография от концерт на суперзвездата! Явно гримьорите са пропуснали част от лицето й:



Промиването на мозъци е най-мощното оръжие на злите господари на света. Техният надзор върху човешкото схващане им обезпечава безспорна власт на света.

Точно за това ЗВЕЗДИТЕ са основни пионки в черната им игра.

ВИЖТЕ:

/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР