Според християнската религия, се смята, че болестта идва при вярващия

...
Според християнската религия, се смята, че болестта идва при вярващия
Коментари Харесай

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

Според християнската вяра, се счита, че заболяването идва при вярващия човек и вследствие на някакъв грешен акт. Вярва се, че по време на болест, тестване или тъга, вярващият ще се издигне духовно, което ще го приближи до Божествените сили.

Много мощна молитва за здраве към Пресвета Богородица – текст

15 август е един от най-светлите християнски празници. Нека се помолим над нас да бди Божията майка, да ни отворите мозъците и сърцата за положителното и любовта! Нека бъдем признателни за това, което имаме към актуалният миг! Нека бъдем съпричастни към болката на другите! Нека да помогнем кой, с каквото може!

„ О, Пресвета Богородице, Благословена Майко на Христа Бога, нашия Спасител,

Радост за всички скърбящи, посещаваща болните, закриляща немощните и застъпнице, вдовици и сираци, покровителко на тъжните майки, всенадеждна утешителко, за всички безпомощни са постоянно подготвена на помощ и същинско леговище!

На Тебе, Всемилостиви, е дадена берекет от Всевишния да ходатайстваш и да избавяш от тъга и болест, тъй като сама си изтърпяла нечовешка тъга и болежка, гледайки незаслуженото страдалчество на Твоя любим Син разпнат на кръста.

Пресвета Богородице, Благословена Майко на Христа Бога, чуй гласа на нашата молитва, утеши ни в скърбите. Заради това, със сърдечна религия и обич от дъното на сърцата си, ние насочваме горещи молебствия към Теб като към Царица и Господарка, молим: Чуй ни и виж ни, чуй нашата мощна молитва и ни избави от актуалните беди и скърби. Защото Ти изпълняваш молбите на всички правилни като скръбна наслада и даваш мир и разтуха на душите им.

Ето, виж нашето злощастие и тъга: покажи ни Твоята благосклонност, изпрати разтуха в нашата тъга в сърцата ни, която ни наранява, покажи и изненадай нас неверните с благосъстоянието на Твоята благосклонност.

Дай ни сълзи на смирение, с цел да очистим греховете си и да успокоим Божият яд, само че с чисто сърце, чиста съвест и мощна вяра прибягваме до Твоето покровителство и застъпничество. Приеми, всемилостива наша Майчице Богородице, нашата гореща молитва, която ти се принася. Не отхвърляй нас, недостойните, от Твоята благосклонност, само че дай ни освобождение от тъга и болест, отбрани ни от всяка клюка на врага и човешка клюка.

Бъди ни същински асистент през всичките дни на нашия живот, по този начин, че под Твоята майчинска отбрана постоянно ще останем предпазени посредством твоите молебствия към Твоя Син и Бог Спасител наш, на Него се дължи цялата популярност и чест, дружно с Неговия изначален Отец и Светия Дух, в този момент и постоянно и во веки веков! Амин!

Честит празник! Нека бъдем здрави и щастливи!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР