Според едно старо учение личностите, родени на 13-ти, 14-ти, 16-ги

...
Според едно старо учение личностите, родени на 13-ти, 14-ти, 16-ги
Коментари Харесай

Хората, родени в тези дни, имат специална мисия!

Според едно остаряло обучение личностите, родени на 13-ти, 14-ти, 16-ги и 19-ти, без значение от месеца и годината, имат по-особена задача на тази земя. Ако и вие сте измежду тях или просто имате непосредствен човек, роден в някой от упоменатите дни, можете да ревизирате какво му е предопределено в идващите редове.

Родените на 13-ти

Тези персони са в положение да получат всичко, за което си мечтаят, само че за задачата би трябвало да дадат доста от себе си. Пътят, по който вървят, е посипан с всевъзможни спънки, само че те не трябва да се плашат от това. Въпреки че постоянно ще се усещат унищожени, би трябвало да съберат сили и след всяко проваляне да се изправят отново по-могъщи от всеки път. Нека тези хора знаят, че всички компликации, които Вселената им праща, са, с цел да ги направи по-мъдри и по-решителни.

Родените на 14-ти

Тези хора имат невероятна харизма, с която незабавно обезоръжават близките. Сладкодумни, чаровни и буйни, те пленяват всеки, който си набележат, а сбирката им от разрушени сърца пораства непрекъснато. Тези персони постоянно се поддават на фриволно държание и това е една от най-големите им неточности в живота. Тяхната задача на този свят е да бъдат по-постоянни в любовта и да се научат да се отнасят с повече почитание към индивида, който е решил да им отдаде живота си.

 Мисия

Родените на 16-ти

Вие сте инспирираща персона, която е на тази земя да въодушевява хората, да ги стимулира и да им оказва помощ по-лесно да открият своето предопределение в живота. От вас се изисква всеки ден да раждате нови хрумвания, да ги споделяте с останалите и да се грижите за тяхното духовно развиване. Вашата задача е да преобразите света и да го извършите в по-добро и място за живеене. Всичко това би трябвало да се случи единствено с доста обич и положителна сила.

Родените на 19-ти

Личностите, родени на 19-ти, са се появили тук, с цел да бъдат опора освен на своите близки, само че и на доста други комплицирани и страдащи хора. Вие не просто притежавате подарък слово, само че и мъдрост, с която сте в положение да излекувате и най-дълбоките душевни рани на всеки към вас. Използвайте всичко това, с цел да накарате познати и непознати да погледнат от различен ъгъл на живота и да им припомните, че след мрака постоянно изгрява слънце. С ваша помощ те ще намерят освен разтуха и покой, само че и по този начин мечтаното благополучие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР