Според една популярна реклама, някои неща са безценни. Не и

...
Според една популярна реклама, някои неща са безценни. Не и
Коментари Харесай

Спаси София: Водата не може да спре общината да ”влезе в кварталите”

Според една известна реклама, някои неща са скъпи. Не и хвърлянето на асфалт в локвите, което от години плащаме с нашите налози.
Вече стана ясно, че това е максимумът на Столичната община, отпред с Йорданка Фандъкова, която не стопира да повтаря по какъв начин " мощно навлизаме в кварталите ". Столицата наподобява на постапокалиптичен град не тъй като няма пари, а тъй като те се прахосват по подобен метод.

Г-жо Фандъкова, по-добре не навлизайте на никое място, а най-добре не правете нищо повече, тъй като и на дребните деца стана ясно, че задачата на Вашето ръководство не е София да бъде по-добър за живот град, а асимилиране на милиони. Иначе, в случай че зависеше от нас, за " ремонт " като показания нямаше да платим, а компания Трейс щеше да не помни София като място, на което да демонстрира, какъв брой доста не умее да строи качествено.

Но тъй като зависи единствено от Вас, г-жо Фандъкова, нямаме самообладание да разберем с какъв брой ще бъде санкционирана компанията и какъв брой още значими обекта ще ѝ бъдат предоставени тази година.

#СпасиСофия #РемонтНаРемонта

Спаси София, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР