Според древното китайско изкуство за хармония и щастие, за да

...
Според древното китайско изкуство за хармония и щастие, за да
Коментари Харесай

Как да украсите дома си за Нова година, за да привлечете любовта

Според античното китайско изкуство за естетика и благополучие, с цел да притеглим интимна половинка в живота си и любовта ни да процъфтява, би трябвало да декорираме по този начин дома си, че да създадем в него добър Фън Шуй. Как да активизираме силата на любовта, научете от скъпите препоръки на Иван Волохин - съветски психолог и специалист по Фън Шуй.

♥ Преместете мебелите по-близо едни до други

Това ще ви приближи и до евентуалния сътрудник. Тоест, не поставяйте дивана и фотьойлите в разнообразни краища на стаята, а допустимо най-близо, тъй че, седейки в тях и разговаряйки между тях, да можете елементарно да докоснете събеседника си и да му говорите шушукайки.

♥ Купете си предмети за дома, които са чифт

Забравете за самотните кресла и столове, дано всеки от тях има чифт. Така и вие ще привлечете своята половинка. За да се сдобиете с сътрудник или да съхраните любовта и засилите сантименталната връзка с сегашния си подобен, поставете в спалнята си двойка мандаринови патици или други фигурки по желание. Никога на поставяйте една или три идентични фигурки, защото с тази численост рискувате да останете вечно самотни. Една или тройка мандаринови патици да вземем за пример символизират невярност и интервенция на трето лица във връзката ви. Две е единственото правилно решение.

♥ Освободете място

Не затрупвайте дома си с ненужни предмети като плюшени мечета, в противоположен случай няма да има място за същинската „ мечка “ - бъдещия ви брачен партньор.



♥ Декорация с керамика или кристал

Украсете югозападния бранш (сектора на романтиката и любовта) на дома си с движимости от порцелан, керамика или кристал. Това ще даде удобно отражение върху любовния ви живот.

♥ Табло с визуализация на желанията ви

Поставете в спалнята си табло с визуализация на желанията си. Закачете на него лист с най-съкровените си стремежи, измежду които и фантазията си за сътрудник. Опишете по какъв начин си го представяте и какви желаете да бъдат качествата и темперамента му.

♥ Семеен портрет

Сложете фамилни фотоси в рамка на видно място в дома си. Например кадър, на който позирате с татко си или брат си. Важно условия е фотосът да излъчва благополучие и положително въодушевление, тъй че с него да привлечете колегата и фамилията, за което копнеете.

♥ Настолни игри за двама

Сложете на елементарно налично място в дома си, да вземем за пример всред книгите на библиотеката ви, настолни игри за двама – да вземем за пример шах, пачуърк и така нататък

Какво не трябва да вършиме!

* Не бива да окачвате женските си аксесоари на всички места: бижута, играчки, джунджурии. Изобилието от женска сила няма да остави място за мъжа.

* Трябва обаче да знаете, че мъжката сила в къщата може да бъде рискова, в случай че е „ извънземна “. Така че не е нужно да държите спомагателна четка за зъби, самобръсначки и мъжки шампоани и душ гелове в банята. В случай че мъж „ влезе “ в къщата, ще остане отчаян, че не е единственият и най-вероятно ще си намерения, че във вашето гнездо от време на време навлизат и други господа, които идват и си отиват. А това по никакъв начин няма да му допадне.

* Друг сходен отрицателен образец: закачени плакати с най-успешните и мечтани ергени в света като Брад Пит и Леонардо Ди Каприо да вземем за пример, също би отблъснало мъжа. Спирайки погледа си на сходен фотос, той ще се почувства обиден на подсъзнателно равнище, давайки си сметка, че няма по какъв начин да се съревновава със звезди от сходен сан.

* Не окичвайте дома си с предмети, които са резултат на вашите персонални достижения. Нямате потребност от фукане. 

* Не декорирайте дома си с празни съдове. Всяка купичка или свещник би трябвало да са запълнени. Поставете плодове или бонбони там, където мислите, че ще стоят красиво и изкусително. 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР