Според достоверен източник, Делян Пеевски страда от тежки паник-атаки. Лекарите

...
Според достоверен източник, Делян Пеевски страда от тежки паник-атаки. Лекарите
Коментари Харесай

Сона Колтуклиева: Никой не обича Пеевски, Доган се разкайва заради него /снимки/

Според меродавен източник, Делян Пеевски страда от тежки паник-атаки. Лекарите не могат да му оказват помощ, по тази причина той се е обърнал към фамозен врач от остров Бали. Изпращал е при него няколко пъти масажистката си от хотел “Берлин” Анита Болярова, участничка в “Биг Брадър”, която получила безапелационен отвод: световноизвестният гуру споделил, че вижда толкоз черна сила към този човек, та въобще не желае да се допира до него.
Снимките, публикувани от пресцентъра на Движение за права и свободи преди евровота, демонстрират един посърнал, очевидно изтерзан и сплескан човек - нещо извънредно за най-хубавите години на Делян Пеевски. Той се появи пред гласоподавателите си в предизборната акция с низвергнатия Камен Костадинов, някогашен “лейтенант” на Ахмед Доган, изритан с мощен шут от Народното събрание и от неговото обграждане.
Почетният ръководител на Движение за права и свободи в прочувствено писмо към своите хора наскоро изиска амнистия за минали неточности, в което отдадените разчетоха разкайване за прононсирането на Делян Пеевски.
Процесът на разграничаване на Сокола от Делян Пеевски стартира от дълго време - още с оповестяването на общата компания на Ахмед Доган с Румен Гайтански; явен знак, че финансовият брокер на Сараите към този момент не е Корпулентния, а Вълка.
Ахмед Доган е решил да почисти партията от извънредно дискредитирани хора като Делян Пеевски и Йордан Цонев, настояват близки на Агата. Една от концепциите му е да направи ръководител на Движението Филиз Хюсменова, някогашен евродепутат и министър без портфейл в кабинета “Сакскобургготски”, владееща френски, съветски и турски език. Навярно по тази причина в изборната нощ Карадайъ загатна, че счита да си остане в България, да се бори за отстояване на позициите си в Движение за права и свободи, може би.
Известно е, че Делян Пеевски има проблеми с мощни съветски бизнес-групировки и с американските управляващи, той е “персона нон грата” за Турция.
Страховете на Делян Пеевски са толкоз кошмарни, че той скри майка си Ирена Кръстева в Дубай, откакто тя дълго време си живееше царски в Брюксел, където изпълняваше лобистки задания на тандема Цветан Василев-Делян Пеевски.
Огромни терзания на олигарха са свързани и с приключването на мандата на настоящия основен прокурор.
Самият Делян Пеевски е колосален проблем за политическата класа в България. Премиерът Борисов, да вземем за пример, от време на време афишира по малките екрани, че Пеевски си потегля от България, тъй като по този начин му се желае, вероятно.
Наистина, Пеевски изчезна от страната през последните години (макар да резервира въздействието си в бизнеса, медиите и правосъдната система от дистанция), което провокира масирана акция на Групово дело “Боец” за издирването му - бойците изпратиха сигнали с въпрос:”Жив ли е Пеевски?!” от мюфтийството до Европарламента. От Народното събрание беше получен формален отговор, че депутатът от Движение за права и свободи не е ходил на работа от деня на клетвата на членовете на настоящия парламент, за което не са му налагани никакви санкции.
А пък от АЛДЕ (Alliance of Liberals and Democrats for Europe group), групата на либералите и демократите в Европейския парламент, се оплакаха, че са засипани от имейли и мнения от българи, в които ги упрекват, че държат под крилото си Движение за права и свободи, която е сложила на второ място в евролистата си Делян Пеевски. Както е известно, преди 5 години АЛДЕ заплаши Движение за права и свободи с изключване, в случай че допусне Делян Пеевски да замине за Брюксел, тъй че той беше сменен с Искра Михайлова. Това, евентуално ще се случи и през 2019 година.
След фалирането на КТБ, Делян Пеевски няма към този момент сигурни източници на приходи, настояват негови близки. Той не финансира медиите си, заченати и поддържани с пари от КТБ до разгрома й. С напън и рекет принуждава богати предприемачи да устоят изданията му, наричани “свинските медии”. Това няма да продължава още дълго, считат наблюдаващи. Пред закриване са Канал 3, “Монитор”, “Политика” и някои техни сателити; във банкрут беше оповестена телевизия BIT, която подставени лица на Пеевски сякаш купиха от братята Вълневи, живеещи в Чикаго.

Соня Колтуклиева, "5 GmediA "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР