Според диетолог от известна московска клиника Алексей Калиничев зеленчуците за

...
Според диетолог от известна московска клиника Алексей Калиничев зеленчуците за
Коментари Харесай

Консумацията на тези храни може да доведе до трупане на мазнини

Според диетолог от известна московска клиника Алексей Калиничев зеленчуците за закуска, обяд и вечеря могат да доведат до увеличение на мастната маса в тялото.

Когато човек прeмине напълно на зеленчукова диета, той не получава задоволително калории, счита лекарят. Това води до нараснал вкус, който по-късно може да докара до стомашно разстройство.

"Доматите, както и краставиците и другите зеленчуци, не са храна в същинския смисъл на думата, защото в тях няма задоволително калории. Резултатът е като да сте пили вода или да сте сдъвкали малко трева и това е всичко. Така че, това с което разполагате са единствено фибри. Откъде вземате калориите? Не можете да живеете без тях, имате потребност от сила ", изясни експертът.

Алексей Калиничев предлага да се храните уравновесено. Според него вечерята би трябвало да се състои от въглехидрати, протеини и мазнини.

Лекарят показва също, че питателните разстройства водят до загуба на мускулна маса. По този метод в Европа в последно време се е развил нов вид конструкция на тялото, при който се следи остатък на мастна маса при общ недостиг на тегло.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР