Според депутата видеото от закритото заседание на ДБ е срам

...
Според депутата видеото от закритото заседание на ДБ е срам
Коментари Харесай

Десислава Трифонова, ГЕРБ: Видеото от закритото заседание на ДБ е срам за държавата

Според депутата видеото от закритото съвещание на Демократична България е позор за страната, израз на тоталната безнравственост на ръководещите

Министърът на енергетиката подписва меморандум за "Топлофикация-София ". Това е общинско сдружение, което се пробват да банкрутират, с цел да бъде приватизирана от същите компании от меморандума. Това разяснява за "Офанзива " по Десислава Трифонова от ГЕРБ.

За нея ръководещите са излъгали, че са обезпечени различни снабдители на газ. "Нося документи, с цел да покажа офшорките, на които е дадена българската енергетика. От регистъра в Джърси не се схваща чии са, само че това е документът, посредством който е подписан меморандума с Джемкорп. Тази компания е благосъстоятелност на компания, записана на Кайманите. Казва се, че се изследва опцията за доставка на дребни модулни реактори в АЕЦ "Белене ", акцентира Трифонова.

Мнението ѝ е, че видеото от закритото съвещание на Демократична България е позор за страната, израз на тоталната безнравственост на ръководещите единствено след 7 месеца ръководство. "То още веднъж удостоверява обстоятелството, че КПКОНПИ е готвена като политическа бухалка против всеки един конкурент. Виждаме и предпочитание за съставяне на държавно управление, което да работи като бухалка ", уточни депутатът.

По думите ѝ Нинова се тормози да предложи министър-председател, защото не знае дали ще я включи в кабинета. "Борба за власт и постове без програмно решение. "Христо Иванов се опита да накара медиите да изтрият видеото и съумя. Демократична България изясняват всеки техен неуспех с опозицията. Правителството не сподели, че са сбъркали и не поеха отговорност за решенията си ", уточни тя.

Според нея ръководещите са основали безпорядък с противоконституционното си решение за началник на КЕВР. "БСП няма право да задържа мандата, тя би трябвало да го върне на президента. Той може да реши по кое време Народно събрание да се разпусне и да избави обстановката без да се нарушава Конституцията. Радев може да реши да удължи живота на този парламент, с цел да се избере нов ръководител на КЕВР. Отново Народно събрание би трябвало да вади властта от калта, откакто вкараха страната в енергийна рецесия при нефункциониращ енергиен регулатор ", съобщи Трифонова. И добави, че назначението на Рашков отпред на КПКОНПИ е против правовата страна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР