Според британското военно разузнаване Русия вероятно претърпява най-голямата си загуба

...
Според британското военно разузнаване Русия вероятно претърпява най-голямата си загуба
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия търпи най-голямата си загуба на войници от първата седмица на войната в Украйна

Според английското военно разузнаване Русия евентуално претърпява най-голямата си загуба на бойци от първата седмица на спора в Украйна, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9299
" През последните две седмици Русия евентуално е понесла най-големия брой жертви от първата седмица на нашествието в Украйна ", написа английското министерство на защитата в Туитър, базирайки се на ежедневните данни, оповестени от украинския общоприет щаб. Въпреки че Лондон не може да ревизира цифрите, " трендовете, които данните илюстрират, евентуално са точни ", заяви ведомството в Туитър в най-новата си актуализация на разследващата информация. 

Средната стойност на жертвите през последните седем дни е 824 души дневно, се споделя в отчета, което над четири пъти повече от регистрираното през юни-юли. " Украйна също продължава да страда от висок % на безсилие ", добавя документът. Причините за нараствания брой на жертвите евентуално са " неналичието на подготвен боен състав, съгласуваност и запаси по цялата фронтова линия ", обявиха английските управляващи и показаха като образец неуспеха на Москва да превземе стратегическия град Бахмут.

Британското министерство на защитата разгласява настояща информация за войната от началото на пълномащабното навлизане на Русия преди съвсем години. Целта на това е да се противодейства на съветския прочит на спора. Москва упреква Лондон в акция за дезинформация по отношение на протичащото се в Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР