Според британски експерти от разузнаването руските окупационни сили в Украйна

...
Според британски експерти от разузнаването руските окупационни сили в Украйна
Коментари Харесай

Според Лондон руснаците се подготвят за боеве около Запорожката АЕЦ

Според английски специалисти от разузнаването съветските окупационни сили в Украйна се приготвят за боеве към Запорожската атомна електроцентрала, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10288
Сателитни фотоси демонстрират, че на покривите на някои от реакторите са основани отбранителни позиции с чували с пясък, се споделя в ежедневната разследваща информация на английското министерство на защитата.

" Русия евентуално е построила тези позиции, тъй като е все по-загрижена за вероятностите за огромна украинска атака ", показва английското военно разузнаване.

Този ход усилва риска от щета на системата за сигурност на нуклеарната централа, в случай че там се стигне до бойни дейности. Катастрофални вреди по реакторите обаче са малко евентуални при най-правдоподобните сюжети, включващи потребление на пехотни оръжия, защото всички здания са доста добре обезопасени против тях, акцентира разузнаването.

Москва упреква Лондон в акция за дезинформация по отношение на всекидневните осведомителни бюлетини на английското министерство на защитата, отбелязва организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР