Според бившия зам.-външен министър Милен Керемедчиев Путин се опитва да

...
Според бившия зам.-външен министър Милен Керемедчиев Путин се опитва да
Коментари Харесай

Военен експерт: Путин разиграва ядрен блъф, посяга към ”ядрената бухалка” винаги, когато е застрашен

Според някогашния зам.-външен министър Милен Керемедчиев Путин се пробва да играе със страховете и нагнетява напрежение в западноевропейските страни.

 

" Но не считам, че има заплаха от потреблението, дори отчасти, на нуклеарно оръжие ", добави още той.

 

Според военния специалист Георги Цветков на 24 февруари, когато се навършва една година от войната, няма да се случи нищо изключително. " В изявлението липсвала тъкмо какво ще следва ", аргументира се той.

 

Относно това дали и по какъв начин България би трябвало да даде оръжие на Украйна, Милен Керемедчиев съобщи, че имаме малко шизофренно държание.

 

" България има прекомерно доста муниции и продължаваме да се опъваме. Те са нужни за старите съветски системи, които употребява Украйна ", съобщи той.

 

" Това, което Русия има в обилие, е хора. И ги хвърлят като човешка плът. Украйна изнемогва за муниции. Ножът е опрял до кокала, а ние имаме с какво да помогнем. И всевъзможни приказки на военния министър и президента за бензин в огъня са несериозни ", счита Миленски. Според Цветков позицията, че няма какво да дадем е странна.

 

" България би трябвало да е с взор след края на тази война, тя ще завърши със засилена роля на Украйна в района, и ние да сме известни като страна с държание, неподкрепящо задоволително Украйна, няма да е добре ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР