Според бившия селекционер на дамския национален отбор Иван Сеферинов, волейболистът

...
Според бившия селекционер на дамския национален отбор Иван Сеферинов, волейболистът
Коментари Харесай

Иван Сеферинов твърди, че Аспарух Аспарухов играе неправомерно в Монтана

Според някогашния селекционер на дамския народен тим Иван Сеферинов, волейболистът на Монтана Аспарух Аспарухов играе непозволено в сегашния си клуб. В момента Сеферинов управлява волейболния Славия.

 Владимир Николов: Вече можем да преследваме единствено четвъртото място
Владо Николов: Остава ни единствено да преследваме четвъртото място

" В решителните моменти не се показахме в мощна светлина "

" Аспарух Аспарухов не е играч на Славия. Той игра при нас, само че спортните му права се държат от татко му..., само че с цел да премине в различен клуб се изисква документално позволение от предходния му клуб или нотариално заверена записка, че някогашният му клуб няма никакви искания за това. Никой обаче не ни споделя, какво се случва и за какво се е стигнало до този трансфер без позволение на Славия ", съобщи Сеферинов пред Sportal.bg.

Съгласно казаното от опитния експерт, Аспарухов без да пита се е включил към Монтана и съгласно нормативните документи може спортните му права да бъдат спрени за период от година и половина.

Сеферинов твърди, че от Славия са сезирали Трансферната и Апелативната комисии към БФ Волейбол, само че до момента няма получен отговор на какво съображение Аспарухов е бил картотекиран.

Отборът на Монтана също е застрашен със съществено наказване, само че резултатите от срещите, в които младият гений е играл няма да бъдат анулирани.

 Снимка 264790
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР