Според астролога Светлана Драган, човечеството вече е навлязло в нова

...
Според астролога Светлана Драган, човечеството вече е навлязло в нова
Коментари Харесай

Астролог: Остават няколко месеца до тоталната промяна, която ще настъпи със света ни

Според астролога Светлана Драган, човечеството към този момент е навлязло в нова епоха. И няма връщане обратно. Промените обаче ще се случват поетапно...

Съвсем скоро хората ще почувстват началото на измененията.

„ Всичко, което се случва Земята, разногласията, борбите в геополитически проект, са косвена картина на напълно разнообразни неща. Трябва да сме наясно, че ръководството не се прави от хора, които виждаме на екрана. То е там, горе, на Небето, и всичко се трансформира. Ние даже не разбираме, че сме част от едно взаимоотношение с един по-висш свят. И в този момент има рестартиране на всички равнища “, изяснява Светлана Драган.



Най-важното е, че 2023 година очите ни ще се отворят за някои неща. Например, всичко ще стане „ транспарантно “ и измененията ще стартират тази есен, написа Wday.

„ Всичко скрито ще стане очевидно и 2023 година е специфична в този смисъл, изключително есента “, заключи Светлана Драган.


А ясновидец от Индия предизвести човечеството, че ще се появи нова нация, в пъти по-умна от нас. " Те към момента се крият ". Но ние скоро ще се срещнем с тях.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР