Според анализите на Toyota USA, американците се очаква да купуват

...
Според анализите на Toyota USA, американците се очаква да купуват
Коментари Харесай

Toyota: EV целите са нереалистични, няма да се хвърлят пари на вятъра

Според анализите на Toyota USA, американците се чака да купуват доста по-малко EV до 2030 година в сравнение с са анализите на ЕРА. Затова американското поделение има намерение да купува СО2-кредити, с цел да отговори на щатските регулации, а не насочва вложения към електрически автомобили, които, счита Toyota, няма да са толкоз търсена стока през идващите години.

Миналата година EPA разгласи, че се цели в 60% пазарно навлизане на е-колите до 2030 година Сега анализатори считат, че организацията ще поправя своите разбори до 54%.

Какво мисли Toyota по въпроса? Тед Огава, изпълнителен шеф на Toyota Motor North America, споделя, че компанията чака фрапантно по-малък дял на електрическите автомобили: 30%, с цел да сме точни. Огава споделя пред Autonews, че компанията ще базира своите индустриални цели върху своите разбори, а не тези на EPA.

“Нашата начална точка е какво мислим, че ще е потребителско търсене. Така че, да вземем за пример, регулациите за 2030 година позволяват, че повече от половината продажби ще са на BEV, само че нашият проект все още е за към 30%. Уважаваме регулациите, само че по-важно е потребителско търсене ”, споделя Огава.

Още по тематиката четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР