Според агенции за подбор на персонал и независими проучвания, в

...
Според агенции за подбор на персонал и независими проучвания, в
Коментари Харесай

Новите професии, които изкуственият интелект създава в Европа

Според организации за асортимент на личен състав и самостоятелни изследвания, в Европа към този момент се търсят следните специалности, осведоми Euronews:

Инженерите по изкуствен интелект създават, програмират и образоват ИИ-алгоритми, тъй че „ да действат като човешки мозък ” съгласно определение на Microsoft. Професионалистите, които се интересуват от тази работна позиция, би трябвало да имат опит в създаването на програмен продукт, програмирането, науката за данни и инженерството на данни. В Швейцария множеството претенденти заявяват най-малко три години опит, в Италия - приблизително към 19 месеца.

Инженерите по връзката с ИИ, наричани също „ бързи инженери ” или „ ИИ-преводачи ” би трябвало да подсигуряват, че потребителите ще споделят добре и елементарно с ИИ. Те ще уточняват командите, задавани на инструментите с ИИ, с цел да се уверят, че потребителят ще получи допустимо най-точните отговори. Друга задача на „ бързите инженери ” е да създават подобаващи приложения на ИИ за бизнеса, т.е., да работят и като IT-експерти, и като бизнес анализатори.

Анализаторите на киберсигурността при работа с...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР