Спор между разпространители на дрога е основната версия за стрелбата

...
Спор между разпространители на дрога е основната версия за стрелбата
Коментари Харесай

Основна версия! Стрелбата в столичния Стрелбище - спор за територии между наркодилъри

Спор сред разпространители на дрога е главната версия за стрелбата в София нощес, при която двама души бяха ранени в столичния квартал " Стрелбище ". Продължават разпитите на очевидци. Вече са прегледани и камерите на околните заведения. Полицията търси причинителите, предава БНР.

Нападателите, които стреляха по двамата мъже нощес в столичния квартал „ Стрелбище “, евентуално са употребявали револвер, разкриват източници в Министерство на вътрешните работи. Оръжието, с което е стреляно по младите мъже, е с диаметър 7.65 мм. Това е посочил огледът на мястото, осъществен през миналата нощ.

Сигналът за стрелбата е получен в полицията малко след 22 часа. Мъжете са излизали от заведение, когато против тях е открита пукотевица от преминаващ автомобил. Стреляно е минимум 8 пъти. Двамата мъже са ранени и откарани в болница.

" Получихме сигнал за простреляни лица, като на място екип на полицията е открил двама ранени - мъж на 26 години и мъж на 38 години. И двамата са престъпно проявени. Мъжете са настанени в болнични заведения на територията на столицата, като по информация на лекарите няма заплаха за живота им, въпреки да са с по няколко прострелни рани ", посочи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, който дойде на мястото на случая, както и шефът на Националната полиция основен комисар Христо Терзийки.

" Трима очевидци очевидци се разпитват. Един причинител или двама причинители - дано сътрудниците да си свършат работата и когато имаме повече информация, то ще ви дадем, тъй като към този миг фактически няма да е точна ", сподели по-рано основен комисар Ивайло Иванов.

И двамата ранени са познати на полицията, посочи основен комисар Христо Терзийки:

" Пострадалите лица са ясни за нас. Единият е на 38 години и е неведнъж регистриран за разнообразни престъпни действия, както и е осъждан, и е лежал в пандиза за владеене на наркотични субстанции. И двамата с прякори. Другият е на 26 години и също е престъпно проявен за обири - и от жилища, и от офиси ".

На мястото на случая нощес имаше засилено полицейско наличие, както и пред болничното заведение, в която са настанени ранените.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР