Спор и лични нападки по време на дебата за вота

...
Спор и лични нападки по време на дебата за вота
Коментари Харесай

Лют спор в НС кой с какво име е български гражданин

Спор и персонални нападки по време на дебата за вота на съмнение за това кой с какво име е български жител.

След изявление на Даниел Лорер от Политическа партия по отношение на енергетика у нас, Цончо Ганев от „ Възраждане “ се обърна към него с думите „ Ако не сте забелязали във Вашата татковина се води война. “

Лорер взе думата и отсече, че неговата татковина е България, както на всеки, които е роден тук.
" Хората, които са родени в България са българи и моята татковина е България, а може би за Вас за хората с турски имена Турция е татковина, а за тези с еврейски - Израел ", скочи той.

Премиерът Николай Денков също скочи и упрекна Цончо Ганев, че това, което споделя е възмутително.

" Означава ли, господин Ганев, че хората с разнообразни имена и изповедание от Вашето, които живеят в България, не са българи? ", скочи той.

Цончо Ганев пък упрекна Денков, че не слуша кой какво приказва, а „ единствено си чертае триъгълничета на листа пред него “.

" Денков, в кой миг аз съм коментирал кой какви права има или няма на база на името си. Обясних, че Кирил Петков настоя и Лорер остана в залата по време на Председателския съвет точно поради това, че той е обвързван прочувствено с Израел. Иначе Лорер нямаше право да остане на съвещанието Председателския съвет съгласно Правилника за активността на Народно събрание, както и никой различен народен представител с изключение на ръководителите на парламентарните групи. Излезте от листа, на който си вършиме триъгълничета и слушайте какво споделям ", настоя Ганев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР