Спомняте ли си врявата, която вдигна Волен за яз.Бели Искър?

...
Спомняте ли си врявата, която вдигна Волен за яз.Бели Искър?
Коментари Харесай

Волене, къде са парите за яз.Бели Искър и защо мълчиш?

Спомняте ли си врявата, която подвигна Волен за бент.Бели Искър? Ето какво реши на изключителното си съвещание през днешния ден държавното управление Борисов-3.То ще даде 3 млн. лв. на община Хайредин за ремонт на прелелия язовир, заяви министър председателят Бойко Борисов на днешното изключително съвещание на Министерски съвет за разискване на ограничения за гарантиране на сигурността на популацията, поради преливането на язовири в страната.Във видинската община бе оповестено отчасти бедствено състояние, откакто язовир "Рогозен " преля.

Ситуацията в региона са успокоява. Парите ще бъдат отпуснати със особено разпореждане, излиза наяве от думите на Борисов. Както постоянно Борисов работи след дъжд качулка, тоест белята стана и в този момент ще харчим парите. Не ни се мисли какво ще се случи, в случай че изказванията на прокуратурата за незабавен ремонт на бент.Бели Искър се окажат закъснели.Нещо, за което сигнализира и Волен Сидеров.

Странно обаче за какво след днешното решение на държавното управление, в което не се обелва и дума за незабавен ремонт на язовирът, който заплашва животът на повече от два милиона души Волен Сидеров си мълчи? Волене това ли ти е грижата за хората?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР