Спомняме си какДжъстин Бийбър публично похвали съпругата си: Тя върви

...
Спомняме си какДжъстин Бийбър публично похвали съпругата си: Тя върви
Коментари Харесай

Защо Джъстин и Хейли Бийбър никога не изглеждат така, сякаш отиват на едно и също място

Спомняме си какДжъстин Бийбър обществено похвали брачната половинка си: " Тя върви ръка за ръка с мен, до момента в който не преставам да се оправям с страстите, мозъка, тялото и душата си ", това " ръка за ръка " не всеки път се простира до координирането на тоалетите им обаче. И под " не всеки път " имаме поради... главно в никакъв случай, написа VanityFair.Тези двамата в никакъв случай не наподобяват по този начин, като че ли отиват на едно и също място.

Да вземем за образец събитието в понеделник, на което беше показан артикул от линията за грижа за кожата на Хейли Rhode Beauty. Балсамът за устни за 16 $ е бестселърът на линията. Естествено, Хейли се насочи към Krispy Kreme, с цел да разпространява гланца, а също толкоз естествено Джъстин нахлузи най-хубавите си кроксове и се причисли към нея.

" Baby girl@rhode @krispykreme STRAWBERRY GLAZEEE ", написа Джъстин на обява в Инстаграм.

Като оставим настрани използването на " baby girl (момиченце) " като израз на обвързаност към някого, за който сте женени, дано поговорим за друго...

Единственият метод да са на една и съща вълна е, в случай че е 2 ч. през нощта и никой от тях не носи семейството Бийбър. Хейли ев алена мини рокля без презрамки и сандали на токчета в звук.За повече феерия тя носи големиобеци с искра.

В този приказен свят Джъстин е просто гладен. Той просто желае поничка. Облечен е в сив суичър с качулка и къси панталони, излагащи половината му задни елементи на показ. Той гордо споделя бельото си Calvin Klein със света. Скъсаните бели чорапи и бебешко розовата шапка, носена новаторско върху качулката, допълват визията. Най-голямата му горделивост обаче са очевидно добре износените яркожълти кроксове.

Противоположностите се притеглят и тези двамата са типичното доказателство за това.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР