СподелиМъж във видимо неадекватно състояние паркира автомобила си в близост

...
СподелиМъж във видимо неадекватно състояние паркира автомобила си в близост
Коментари Харесай

Мъж паркира автомобила си до президентството и се опита да влезе

Сподели
Мъж във очевидно несъответстващо положение паркира автомобила си наоколо до постройката на президентската администрация и се опита да влезе там.

Инцидентът е станал към към 12:30. Органите на реда са извели мъжа от периметъра на постройката, оповестява Българска национална телевизия.

По-късно той още веднъж се е върнал с желание да влезе вътре, само че е бил отхвърлен.



Днес в постройката на президентството президентът връчи третият изследователски мандат на „ ИТН “. От партията върнаха незабавно мандата, само че мотивът беше употребен от двете страни да насочат рецензиите си към ръководещите и главно ПП-ДБ поради измененията в Конституцията и орязаните пълномощия на президента във връзка със служебните държавни управления.

По-късно на „ Дондуков “ 2 се организираха срещи с евентуалните претенденти за длъжностен министър председател. Според листата в Конституцията това са ръководителят на Народното събрание – Росен Желязков, за който водачът на ГЕРБ съобщи изрично, че няма да разреши да оглави кабинет.

При президента беше и шефът на Българска народна банка Димитър Радев, който даде да се разбере, че не е добре Българска народна банка да се меси в политиката.

Днес при президента пристигна и Димитър Главчев – някогашен народен представител от ГЕРБ и понастоящем ръководител на Сметната палата.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР