СподелиИзпълнителният съвет на Продължаваме промяната“ (ПП) единодушно е избрал Никола

...
СподелиИзпълнителният съвет на Продължаваме промяната“ (ПП) единодушно е избрал Никола
Коментари Харесай

Никола Минчев повежда ПП за евровота, търсят общо явяване с ДБ

Сподели
Изпълнителният съвет на „ Продължаваме промяната “ (ПП) единомислещо е избрал Никола Минчев за лидер на листата на партията на идните избори за Европейски парламент.

Това беше обявено от Политическа партия. От партията прецизират, че ще стартират диалози за общо явяване с „ Демократична България “ на евровота през юни.

„ Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика “, е декларирал съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

Ръководството на партията е определило и водещите тематики, които ще пази в границите на европейското семейство – Европейски приходи в Европейска България; Промяна в метода към миграцията в Европа; Силна стопанска система в чиста природа; Защитена България със мощна войска.

„ Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство “, е декларирал Кирил Петков, представен от пресцентъра на партията.

Относно общото явяване с „ Демократична България “ Кирил Петков и Асен Василев декларират, че „ единството в демократичната общественост е значимо, с цел да имаме мощен глас в Европа “, като Политическа партия ще стартира диалози за това.

Никола Минчев също разяснява идните договаряния с Демократична България:

„ Нашата цел е да имаме съществено и качествено посланичество в Европейския парламент. Относно това дали ще се явим дружно – това е въпрос на диалози.

Нашата мощна убеденост е, че би трябвало да бъдем единни още веднъж и да не разделяме гласоподавателите, които са ни подкрепили към този момент и на парламентарни, и на локални избори “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР