Сплотени сме, с позитивно настроение, защото смятаме, че България има

...
Сплотени сме, с позитивно настроение, защото смятаме, че България има
Коментари Харесай

Проф. Румен Христов, СДС: Амбицирани сме да сме първи на изборите

" Сплотени сме, с положително въодушевление, тъй като считаме, че България има потребност от постоянно държавно управление, считаме, че обединението ГЕРБ-СДС, като партии със сериозен опит през годините, биха могли да предложат едно  устойчиво ръководство на страната и в този смисъл сме консолидирани, окуражени да спечелим първото място и да си улесним съставянето на държавно управление. Когато си пръв, е по-лесно ". Това сподели в обзорното предаване на Радио " Фокус " " Това е България " проф. Румен Христов - водач на Съюз на демократичните сили в коментар по тематиката какво ще бъде присъединяване на Съюз на демократичните сили в обединението им с ГЕРБ в акцията на идните на 2-ри април избори.

" Различни са местата, които получаваме, след в съгласие разискване сред нас и политическа партия ГЕРБ в другите региони. Там, където сме по-добре показани, където сме имали по-добри резултати, получаваме по-предни места ", посочи той схемата на систематизиране на позициите за изборите. 

По отношение на предизборната стратегия проф. Христов сподели, че тя се доуточнява, само че са решени да заложат на това, което вълнува българските жители - стандарта на живот, на първо място, преодоляването на инфлацията, обезпечаването на положително обучение и опазване на здравето.

" Двете огромни цели са усилена работа във връзка с приемането на България в еврозоната и в Шенген ", добави той.

Първите законопроекти, които обединението е подготвена да одобри в идващия парламент са тези, свързани със правосъдната промяна.

" Омръзна ми на мен и на сътрудниците да слушаме, че това са най-важните законопроекти и че те постоянно са възпрепятствани от обединението ГЕРБ-СДС. Както има и такива обвинения към така наречен " систематични " партии. Смятам, че пред обществото има други, доста по-важни тематики, само че дано да ги приемем тези законопроекти, въпреки че има и терзания за тяхната неконституционност ", добави още водачът на Съюз на демократичните сили.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР