Списък с хонорарите на родните попфолк звезди беше публикуван във

...
Списък с хонорарите на родните попфолк звезди беше публикуван във
Коментари Харесай

Във фейсбук изтекоха хонорарите на родните попфолк звезди, Преслава с най-висок от 12 хил. лв.

Списък с хонорарите на родните попфолк звезди беше оповестен във фейсбук. Той е обновен и липсват някои от познатите звезди, които са се разделили с компанията " Пайнер ". 

Преслава и Емануела са певиците с най-голям хонорар - 12 000 лв.. Следвани са от Джордан, който взима 10 000. Певицата Ивана очевидно към този момент не взима участия сама, тъй като в листата е " Ивана и бенд " за 8 000 лв.. Джена, Илиян и Глория също взимат по 8 000 лв. за присъединяване, а Теди Александрова и Анелия по 7 000. Певецът Галин, който също има продуцентска компания, взима 7 500 лв., написа



По-младите и по-малко известни звезди на " Пайнер " взимат и по-малко за присъединяване. Лидия, Десита и Диона, които изгряха на попфолк сцената у нас през последните няколко години получават по 5 000 лв. на присъединяване. 

19-годишната Данна, която е една от най-младите звезди в компанията, взима 3 000 лв.. 

Някои от известните в предишното звезди взимат възнаграждения равни или даже по-ниски от тези на по-младите си сътрудници. Борис Дали да вземем за пример получава 4 500 лв., а Милко Калайджиев - 2 500. 

В секцията балкански фолк хонорарът на Бобан Здравкович и Сакис Кукос е 4 000 лв.. 

Веселин Маринов пък взима 8 000, а трио Сопрано - 3 000 лв..

В листата липсват някои от досегашните известни звезди на компанията. Галена, за която неотдавна стана ясно, че напуща компанията, както и Емилия, и Мария. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР