Спират едно от знаковите предавания за мода в последните десет

...
Спират едно от знаковите предавания за мода в последните десет
Коментари Харесай

Спират още едно легендарно шоу

Спират едно от знаковите излъчвания за мода в последните 10 години. Причината е маркетингова, в последно време тв шоуто не събира задоволително зрителка публика и интерес, въпреки да е само по рода си.

Да, приказваме за шоуто на топ моделите на известния фешън бранд „ Виктория Сикретс “, което колкото и да е атрактивно през годините, изключително в последно време е почнало да губи зрителско внимание. Причините могат да се търсят на доста места, само че главната съгласно представители на компанията е цифровото време, в което живеем.

Както се разяснява и в изданието „ Ева “ годишното фешън ревю на Victoria’s Secret не е задоволително гледано, представители от сектора споделят, че в бъдеще няма да съществува в сегашния си тип и няма да се предава по телевизионните канали. И към този момент се мислят други похвати за реклама на марката Victoria’s Secret и за разпространение.

Нека прибавим, че този фешън театър много дълго бе мощно гледан и харесван и беше пример за фешън магия, събираща на една сцена най-предпочитаните модели в невероятна зрелищна фиеста.

Днес шоуто търпи рецензии и регистрира сериозен спад, въпреки и до в този момент на него да са канени едни от най-високо платените дами модели от сегашното. Очевидно е, че метода на показване би трябвало да се промени скоро.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР