Спиране на тока по улиците и в болниците в Полша

...
Спиране на тока по улиците и в болниците в Полша
Коментари Харесай

Енергийната криза не пощади и пановете. След Украйна и Полша може да потъне в мрак

Спиране на тока по улиците и в лечебните заведения в Полша е допустимо още през декември. Полското издание Do Rzeczy оповестява, че разпоредбите може да принудят общините да изключат осветлението по улиците и лечебните заведения, оповестява Telegram каналът Пул № 3.

20 000 PLN – такова наказване заплашва тези локални управляващи, които не понижат задоволително потреблението на електрическа енергия в близко бъдеще. Техни представители споделят, че макар че са подготвени да " затегнат енергийния колан ", в разпоредбите не е посочено къде да се търсят икономии и какви да бъдат те.

Законът за специфичните решения за отбрана на потребителите на електрическа енергия задължава локалните управляващи да понижат потреблението на електрическа енергия с 10% от 1 до 31 декември тази година. Властите изясняват, че потреблението на електрическа енергия през декември е по-високо от останалите месеци и нуждата от спомагателни икономии ще принуди общините да изключат уличното осветяване да вземем за пример. Те показват още, че от разпоредбите не излиза наяве кой би трябвало да пести ток: единствено офисите или да вземем за пример и лечебните заведения, детските институции и прочие.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР