Спиралата е задължителен атрибут в козметичната чантичка на всяка жена,

...
Спиралата е задължителен атрибут в козметичната чантичка на всяка жена,
Коментари Харесай

Топ съвети за използване на спирала: Как очите да станат по-големи и по-изразителни

Спиралата е наложителен признак в козметичната чантичка на всяка жена, без значение от стила, възрастта и задачата на визията. Без серпантина е малко евентуално да бъде допустимо да се реализира в действителност повсеместен облик, да се подчертаят всички негови преимущества. Има няколко рекомендации от гримьори, които ще ви оказват помощ да изглеждате по-ефективни.
1.        Създайте формата на очите
Не единствено очната линия, само че и спиралата могат да основат формата на очите, да я поправят. За задачата е значимо да контролирате какъв брой серпантина имате върху четката. Нанесете повече извън, с цел да наблегнете зоната и образно да озарите очите. Те ще наподобяват по-интересни, ще придобият наклонени черти и ще се разтеглят образно. Ако наблегнете на центъра с повече серпантина, очите ще станат по-големи, ще придобият закръгленост. А минаването по долните мигли също отваря очите и им придава кръгла форма. Не забравяйте да експериментирате и да изберете най-хубавата форма за вас.
2.        Форма на четката
Има разнообразни типове четки, някои са във тип на серпантина, други придават размер, а трети  удължават. Самата серпантина може да бъде напълно елементарна, само че четката може да направи доста. За да навиете миглите, отдайте желание на извита форма, размерът ще сътвори плоска, овална, дължина - като конус, двойна. Ако миглите ви са заплетени, изберете кръгла или пухкава четка. 
3.        Цвят
Оказва се, че можете да наблегнете цвета на очите и да го визиите по-изразително със серпантина. За да засенчите очите, използвайте серпантина, която е сходна по цвят на очите. За кафявите - кафяви, за сините - сини, за зелените - зелени. Така очите ще бъдат по-големи, по-меки, по-изразителни. Или можете да играете с контрастност и да извършите очите си завладяващи, ефектни. Кафявите очи за тези цели си подхождат със синя серпантина, синеоките с  кафява, а зеленооките с лилава.
 Магнитна серпантина взема решение проблемите с гримирането Магнитна серпантина взема решение проблемите с гримирането
Създадоха " магнитна " серпантина за мигли, която дава обещание да реши всички проблеми на дамите в подчертаването на миглите. Цялата загадка на прочие..
4.        Модна марка
Гримът, при който спиралата се нанася на пластове, изсушава се и се нанася още веднъж, към момента е настоящ. По-добре е да употребявате удължаваща серпантина за тези цели, тъй че миглите да не се трансфорат в едно леке. Или можете да си купите ярка серпантина и да я нанесете по същия метод. Ще се получи закачливо и видимо лъчение.
5.       Особености
Трябва да се вземат поради обстановката, задачата на визията и характерностите на миглите. Спиралата за размер е подобаваща за редки мигли, за къси – за удължение, за прави - с резултат на извиване. За вечерна визия можете да купите серпантина с резултат на изкуствени мигли.
Тези препоръки ще ви оказват помощ да употребявате безупречно спиралата и да усъвършенствате външния си тип.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР