Спирачен път над 300 м, което говори за много висока

...
Спирачен път над 300 м, което говори за много висока
Коментари Харесай

Пътен експерт: С поне 100 км/ч е шофирал водачът, помел двама младежи на бул. „Сливница“

Спирачен път над 300 м, което приказва за доста висока скорост, разяснява Диана Русинова

Шофьорът, помел двама младежи тази нощ след гонка с полицията, се е движел с доста висока скорост, демонстрира спирачния път на място. Това разяснява пред Българска национална телевизия пътният специалист Диана Русинова.

Припомняме, че нещастието се разигра на столичния бул. " Сливница ". Загинаха момче и момиче, които са пресичали на пешеходната пътека на кръстовището с бул. " Константин Величков ".



" Спирачен път над 300 м, което приказва за доста висока скорост - сигурно най-малко 100 км/ч, а може и нагоре. Едно момче и момиче, открити умряли. Безспорно доста тежък пътен случай, само че просто до момента в който няма съответни ограничения от страна на страната, ние ще се местим с Вас от кръстовище на кръстовище, да си приказваме едно и също. Безспорно, за мен е необикновено, че този лидер не е използвал нито алкохол, нито опиати. Не разбирам за какво ще бяга от полицията, в случай че не е използвал и е постоянен. Така че за мен би трябвало да се насочим към доста сериозна работа с тези водачи, в това число и към психическа помощ и да се прави оценка на това кой фактически е кадърен да ръководи автомобил ", съобщи Диана Русинова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР