Спира Втори план на журналиста Мартин Карбовски по бТВ. Договорът

...
Спира Втори план на журналиста Мартин Карбовски по бТВ. Договорът
Коментари Харесай

Скандалът с Мегз уби Карбовски! бТВ спира предаването му

 Спира " Втори проект " на журналиста Мартин Карбовски по бТВ. Договорът на предаването, което отразяваше орисите и неволите на хората, измежду тях и много маргинали и новобранци, изтича в края на годината, а от бТВ няма да го възобновяват, написа " ". Името на журналиста бе обвързвано със кавги в общественото пространство през последните месеци.

Миналият месец дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз упрекна Карбовски, че я е изнудвал за секс, с цел да продължи да взе участие в предаванията му, в отговор на което журналистът съобщи: " За първи път ми се случва някой, който съм снимал да повярва, че след осъществено изявление към този момент работи в медийния отрасъл. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същина аз очевидно недооценявам ".

Другият случай, при който името на Карбовски нашумя в обществените мрежи, бе през лятото в разгара на антиправителствените митинги в София.

Тогава журналистът разгласява клип във фейсбук профила си, на който в мощно приповдигнато въодушевление назовава " отпадъци " хората, които затварят Орлов мост. От бТВ не сочат абсурда с Мегз като причина за прекъсването на предаването " Втори проект ", а споделят, че ставало въпрос за промени в програмната скица на малкия екран.

Предвид, че малкия екран към този момент има нов притежател - чешкият милиардер Петр Келнер, и нов основен изпълнителен шеф - Любош Йетмар, там се чакат и други промени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР