Спинозният телевизионен педал Антон Красовски призова руските войници да давят

...
Спинозният телевизионен педал Антон Красовски призова руските войници да давят
Коментари Харесай

Мръсни бомби, мръсна война, мръсна политика – време е Украйна да се снабди с 5-10 тактически ядрени заряда

Спинозният ефирен педал Антон Красовски прикани съветските бойци да давят и да изгарят украинските деца

Капитан I сан о. з. Васил Данов, Атлантически съвет на България

Общи бойни загуби на врага към 25 октомври:

Личен състав - 68 420 души;
Бойни бронирани машини – 5 321;
Артилерийски системи – 1 674;
Реактивни системи за залпов огън РСЗО/МЛРС – 377;
Ракетни системи за Противовъздушна отбрана – 190;
Самолети – 271;
Вертолети/хеликоптери – 248;
Оперативно-тактически БПЛА (дронове) – 1 372;
Крилати ракети -  350;
Бойни кораби и катери – 16;

Автомобилна техника и автоцистернш – 4 054;
Специална техника - 149.

Ден 245

През изтеклите 24 часа подразделения на украинските Сили за защита са отблъснали офанзиви на окупаторите в регионите на Иванград, Бахмут, Бахмутске, Соледар, Курдюмивка, Краснохоривка, Новомихайливка, Невелске и Тернова.
Врагът обстрелва позициите на украинските войски по линията на прикосновение, укрепва позициите си и води въздушно разузнаване, като нарушава нормите на Международното филантропично право, законите и обичаите на войната. Агресорите не престават да нанасят удари по сериозна инфраструктура и жилищни региони с цивилно население.

През последното денонощие съветските окупатори са нанесли 5 ракетни, 30 въздушни удара и повече от 100 обстрела с реактивни системи за залпов огън. Засегнати са повече от 40 обитаеми места, измежду които са град Днепър и региона, Приколотне в Харковска област и Велика Олександривка в Херсонска област.

На комбинирани военни полигони и в образователни звена в Руската федерация продължава образованието на част от мобилизираните жители. При посочените действия съветските командири срещат обилни компликации заради дефицит на офицерски и сержантски фрагменти. 

Командването на съветските окупационни войски се пробва да увеличи морално-психологическо положение на военнослужещите, като изпраща министри и представители на Руската православна черква в бойни елементи на украинска територия. Повечето от поканените политически и духовни „ водачи “ отхвърлят да пътуват в зоната на военни дейности заради заплаха за живота си и заради неналичието на надеждни защитни средства.
За да забавят контраофанзивата на украинските елементи, окупаторите не престават да минират мостове и кръстовища по маршрутите за оттегляне в Николаевска и Херсонска област.

За да попълнят настоящите загуби, съветските управляващи не престават да набират пандизчии както на територията на Русия, по този начин и във краткотрайно окупираните области. Значителен контингент от нарушители е постъпил в редиците на Руските въоръжени сили от изправителна колония № 90 в Херсон.

През последните 24 часа авиацията на Силите за защита нанесе 21 ракетни и бомбови удара. Поразени са 17 региона с централизация на оръжие и военна техника, 2 укрепени пункта и 2 позиции на зенитно-ракетните системи на съперника. Подразделения на Противовъздушна отбрана са свалили 5 противников БПЛА.

86% от украинците поддържат въоръжената битка против нашествениците

Според допитване на Киевския интернационален институт по социология (КМИС) сред 21 и 23 октомври, 86% от интервюираните считат, че е битката за независимост и народен суверенитет би трябвало да продължи.
Дори в източните Харковска и Донецка област, където се водят най-ожесточените сражения и рускоезичното население доминира, делът на подкрепящите съпротивата против московския режим остава към 69%.
Заместник-директорът на КМИС Антон Хрушетски твърди, че съветските удари по украински градове са постигнали противоположен резултат вместо " да всеят суматоха, обезсърчение и да накарат украинците да вдигнат ръце ".
" Да, ужасът продължава, хора умират или са осакатявани, хиляди украински фамилии вечер стоят на мрачно, но загубите и разрушенията не ни плашат ", декларира Хрушетски.
Преди месец 87% от украинците отхвърлиха всевъзможни договаряния за териториални отстъпки в интерес на Русия.

Черен чеченски комизъм

Вчера повече от 40 чеченски бойци са били убити, а други 200 са ранени след удар на Украинските въоръжени сили против база на чеченски батальон в Южна Украйна. Кадировските „ джигити “ били ситуирани в учебна постройка в с. Каири в Херсонска област. По неофициални данни, тъпите наемници се почувствали много удобно, почнали да си пишат по телефоните с родственици и другари и да пускат клипчета в Тик-ток. Електронното разузнаване ги засякло и украинските ракети пристигнали много скоро.

Мръсни бомби и мръсни игри

През изтеклата седмица съветският боен министър Сергей Шойгу се опита да извърши поредна хибридна акция против украинската страна. В инициирани от него телефонни диалози с министрите на защитата на Англия, Франция, Турция и Съединени американски щати Шойгу е влезнал в ролята на клеветник, като е изразил " угриженост “ за евентуална провокация от страна на Украйна с потреблението на " мръсна бомба ".
Предварително готова, съветската агитация раздуха „ новината “ и се опита да убеди аудиторията си, че такава бомба в действителност е била подготвяна и Москва дори знае къде е ситуиран рисковият заряд и има подготвеност да го унищожи. От името на Генералния щаб началникът на съветските войски за радиационна, химическа и биологична отбрана генерал-лейтенант Игор Кирилов съобщи, че създаването на „ мръсната бомба ” била на финален стадий.
Ръководството на НАТО и министрите на защитата на съдружниците изрично отхвърлиха " подправените обвинявания " на Русия като предлог за възможна ескалация на нападателната война против Украйна.

Украинският външен министър Дмитро Кулеба съобщи, че ръководителят на Агенцията на Организация на обединените нации по нуклеарна сила (МААЕ) Рафаел Гроси е приел молбата му " незабавно да изпрати специалисти в мирните обекти в Украйна, за които Русия лъжливо твърди, че създават мръсна бомба ".

„ Мръсна бомба ” съставлява радиологично оръжие, което се състои от стандартен експлозив и радиоактивни детайли. Цезият е считан за най-вероятен съставен елемент на бомбата, защото е релативно елементарен за обработка и необятно се употребява в селското стопанство, индустрията и здравната техника.
Целта на този тип оръжие е да разпръсне радиоактивен материал, който да провокира радиационно замърсяване. Според нуклеарния и енергиен специалист проф. Георги Касчиев, „ мръсната бомба ” може да се употребява най-вече в градска среда, където да бъде разпилян рисков радиоактивен прахуляк. Проф. Касчиев счита, че надали някой ще прибегне до потребление на такова оръжие поради последствията, които би си навлякъл.
След като извърши серия от военни закононарушения, заплаши с взривяване на Чернобилската и Запорожката АЕЦ, минира язовирната стена на Каховската Водноелектрическа централа и неведнъж предизвести, че може да употребява тактическо нуклеарно оръжие, в случай че сметне за належащо, режимът на Вл. Путин направи некадърен опит да припише личните си проекти и планове на украинската страна.

„ Да ги давят! Да ги горят! “

Напълно в духа на „ мирните “ послания на Путин, на доближените му политически дейци и на правилните му генерали, телевизионният просветител на съветската „ истина “ Антон Красовски в открит ефир прикани съветските войски да давят и да изгарят украински деца.
Директорът на съветската редакция в един от основните рупори на кремълската агитация „ Раша тудей “ (RT), 47-годишният педераст Антон Красовски безусловно съобщи: «…украинските деца, които са на мнение, че са окупирани от Русия, да бъдат хвърлени в река и издавени, или да бъдат затворени в бараки и подпалени».

 anton_krasovski.jpg

Самият Антон Красовски: някогашен опозиционер и сегашен путлерист, хомофоб и педераст, до неотдавна боледувал от СПИН

Избухна скандал, остро реагираха депутати, правозащитници, публицисти и публични организации. Шефката на „ Раша тудей “ Маргарита Симонян, друга патологична фигура от съветските канали на омразата, бе принудена да в профил войнствения гей от екран. Засега. 
Днепрогес 1941-а
Заканите на съветските/руските пълководци, че ще взривят язовирната стена на Каховската Водноелектрическа централа и ще наводнят половин Запорожка област не падат от небето. Наследниците на сталинската военна школа помнят и са подготвени да приложат жестока и извънредно нездравословна за руската страна „ интервенция “ от 1941 година

 dneproges_yzovir.jpg

Взривената язовирна стена на Днепрогес, снимана от немски разследващ аероплан

Вечерта на 18 август 1941 година чекисти от 157-и полк на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) (предшественикът на КГБ) унищожават оборудването на Днепропетровската Водноелектрическа централа и взривяват язовирната стена с авансово заложени близо 20 тона гърмеж. 
Седмици по-рано руското командване е взело съдбоносното решение, откакто се убеждава, че не разполага с войски и оръжия, с цел да удържи защитата на региона. Към средата на август 1941 година немски танкови и пехотни колони от групата армии „ Юг “ пробиват руската защита и излизат на р. Днепър от Херсон до Киев. Една от немските танкови дивизии доближава единствено на километър от язовирната стена на Днепрогес.
Съветските стратези ползват само наличния им вид: да взривяват и да бягат. Около 20,15 ч. отеква страховит гръм и водна стена с широчина 100 м и височина до 30 м се понася по Запорожката низина. Пазено в цялостна загадка, взривяването на стената сварва неподготвени десетки хиляди руски бойци, цивилни жители, колхозници и селскостопански животни. Пометени са стотици танкове и бронирани машини, коли и артилерийски установки. Броят на починалите руски бойци и цивилни жители доближава 100 000 души, най-вече украинци. 
Жертвите измежду настъпващите войски на Вермахта са надалеч по-малко. Само след година немските инженери възвръщат Запорожката Водноелектрическа централа.

В годините на така наречен електрификация на Съюз на съветските социалистически републики («Коммунизм — это есть советская власть плюс электрификация всей страны» бе завещал нявга Ленин.) Днепрогес се подрежда измежду знаците на сталинския социализъм. Разбира се, строителството е предоставено на американски технолози и инженери, за което им е заплатено със злато и шедьоври на изкуството, събрани от царските дворци и домовете на съветската аристокрация. Доларите и златото са придобивани на интернационалните пазари, където Съюз на съветските социалистически републики изнася милиони тонове зърно. А зърното е ограбено от украинските служащи и селяни, от деца, дами и старци, умъртвени през 1932-1933 година посредством геноцида, наименуван по-късно Гладомор.

Време е Украйна да получи от съдружниците от пет до 10 тактически нуклеарни заряда

Ей по този начин, за всеки случай. Разбира се, украинската страна никога няма първа да употребява мощта на нуклеарното оръжие. Но в случай че в безумието си режимът на подполк. В. В. Путин поеме риска да нанесе нуклеарен удар против храбрата и неуниваща жертва на бругалната му експанзия, би било заслужено украинският народ и украинската страна да не изпадат в позицията на Малката кибритопродавачка от покъртителната приказка на Ханс Кристиян Андерсен. Преди да загине от мраз бедното дете се пробва да се стопли с кибритени клечки. 

Людоедският кремълски режим, от дълго време напуснал правните и моралните лимити на цивилизованото човечество, може да бъде възпрян и респектиран само със мощ. И каква по-сериозна мощ от десетина нуклеарни боеприпаса, които суверенна Украйна би трябвало да има и от които непринудено се отхвърли през 1994 година след подписването на Будапещенския меморандум?!
Нека да напомня, че тогава, през декември 1994 година, с подписа на президента Леонид Кучма Украйна непринудено се отхвърли от статута си на нуклеарна мощ и съобщи на Руската федепация целия си боеприпас от нуклеарни оръжия: 1 900 нуклеарни бойни глави, способни да бъдат пренесени с ракети или с бомбардировачи.
Днес Украйна заплаща скъпа и прескъпа цена за доверието, с което се отнесе към Русия, Съединени американски щати и Англия. И в случай че Съединени американски щати и Англия изплащат стратегическата си доверчивост за подписания с президента Елцин меморандум, биха могли да прибавят още един сериозен мотив към приноса си за оцеляването на Украйна, като скрито й предадат до 10 нуклеарни боеприпаса. Без да бият барабан. А украинският президент в комфортен миг апропо да спомене, че украинската страна може да отвърне реципрочно на нуклеарния шантаж на Москва.
Би било заслужено, нали?
Защото през 1994 година Украйна бе третата нуклеарна мощ на Земята. И в случай че по времето на президента Борис Елцин никой не е предлолагал, че на мястото му ще седне джуджето от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), стратезите от Вашингтон и Лондон би трябвало да познават историята на Европа и на Русия и да помнят думите на канцлера Бисмарк за цената на договорите, подписани с Царска Русия. 
Точно подобен случай е имал поради съветският свещеник свещеник Игнатий Брянчанинов, с цел да каже в средата на ХIХ век: „ Антихристът може и би трябвало да се роди точно в Русия “.
След 24 февруари т. година Руската федерация замязя на атомната подводница „ Курск “. През август 2000 година Путин пожертва и подводницата, и екипажа, с цел да оппази някаква несъществуваща военна загадка.
Сега бункерният умопобъркан жертва цялата си страна в името на несъществуващото й господство. 
Наш дълг пред сегашните и идните генерации на планетата е да обезопасим нуклеарния реактор на загиващата подводница „ Русия “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР