Специално за моята институция - нямам нужда от посредници в

...
Специално за моята институция - нямам нужда от посредници в
Коментари Харесай

Ако в РСМ продължават да блокират каквото и да било българско участие, се самоблокират за ЕС

Специално за моята институция - нямам потребност от медиатори в разговора си с жителите, сподели президентът
„ Случаят с Християн Пендиков е израз на десетилетна политика. На втълпяване на ненавист към българите и към всичко българско. Затова е доста значимо този път управляващите в районен съд Македония да заявят, че това е закононарушение от ненавист. Не е битов скандал, не е престъпен случай, а закононарушение от ненавист ”. Това разяснява в Перник президентът Румен Радев. По думите му има доста случай на систематичен тормоз над хората с българско съзнание и те водят до такава ескалация.

В понеделник в РСМ ще заминат вътрешният министър и ръководителят на ДАНС, посланикът ни, с цел да научат на място какви ограничения ще подхващат управляващите, с цел да се усещат македонските българи предпазени, добави президентът.

„ Важно е да имаме консолидация. Онези партии и водачи, коти призоваваха за повдигане на ветото и опитваха да заличат тежкото състояние на македонските българи. Да употребяваме всички механизми и този проблем да реши един път вечно. Той няма да се реши с двустранни връзки в стопанската система, съгласуваност и авиолинии. Има истини, които би трябвало да бъдат изречени ”, добави Радев. 

„ Ако те не престават да блокират каквото и да било българско присъединяване, македонците сами се блокират за Европейски Съюз, съобщи още президентът в коментар на новината, че РСМ е отказала в последния миг провеждането на театралната режисура „ Вражелец ”.

Специално за моята институция - нямам потребност от медиатори в разговора си с жителите. Ако имам планове за смяна на формата на държавно ръководство - ще го заявя самичък. Това сподели президентът Румен Радев по отношение на инициирания от „ ИТН ” референдум за президентска република.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР