Специално създаден щаб от IT специалисти ще следи процесите От утре

...
Специално създаден щаб от IT специалисти ще следи процесите
От утре
Коментари Харесай

Пощите в готовност от утре за изплащането на пенсиите

Специално основан щаб от IT експерти ще следи процесите

" От на следващия ден имаме готовност да стартираме изплащането на пенсиите ", това увери Богдан Теофанидис, основен изпълнителен шеф на „ Български пощи “.

На брифинг Теофанидис уточни, че националният пощенски доставчик ще стартира изплащането на пенсиите по електронен картон, както това се е случвало преди хакерската офанзива против сдружението, станала в средата на април. Директорът добави още, че 99% от услугите на пощите, наранени от офанзивата, към този момент са изцяло възобновени, предаде БТА. 
" Има още доста работа, само че считаме, че от на следващия ден процесът ще стартира обикновено ", разяснява Богдан Теофанидис. Той изясни, че през последната една седмица е осъществен стрестест на системите на сдружението с оптимално натоварване, с цел да бъде тествана тяхната надеждност. 
" Все отново, приканвам хората и се надявам времето да го разрешава, да не се струпват заран, а да се опитат да получат пенсиите си към обяд или следобяд. Нека да съблюдават графиците, които са признати, и те ги знаят, с цел да може оптимално гладко да върви процесът “, сподели още шефът на пощите. 

Специално основан щаб от IT експерти ще следи процесите, увери той. 

" Има информация, към момента непотвърдена, че евентуално се приготвя режисирана провокация. Някои от нашите чиновници се провеждат за такава. Искрено се надявам тази информация да не е вярна ", уточни още Богдан Теофанидис. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР