Специалният прокурор на САЩ Робърт Мълър публикува паметна бележка, която

...
Специалният прокурор на САЩ Робърт Мълър публикува паметна бележка, която
Коментари Харесай

Мълър публикува лъжите на Майкъл Флин пред ФБР през 2017 г.

Специалният прокурор на Съединени американски щати Робърт Мълър разгласява паметна записка, която обобщава показанията на Майкъл Флин пред ФБР през 2017 година , оповестяват американски медии.

Интервюто с някогашния консултант по национална сигурност на Белия дом е редактирано преди публикуването му, което става преди да бъде оповестена присъдата му и откакто юристи на Флин обявиха, че клиентът им е бил измамен да излъже пред бюрото.

 Майкъл Флин отърва пандиза
Майкъл Флин отърва пандиза

Прокурорът призна ролята му в следствието на съветската интервенция

Меморандумът демонстрира, че Флин е излъгал, когато е бил запитан дали е повлиял на съветския дипломат Сергей Кисляк да гласоподава по избран метод резолюция на Организация на обединените нации за израелските селища. Флин е дал отговор, че не е повлиявал на Кисляк, само че проверяващите знаят, че той е изискал от съветския дипломат да гласоподава срещу, осведоми Си Ен Ен.

В допълнение Флин твърди, че не е желал от Кисляк Москва да не постановат реципрочни наказания на Съединени американски щати , до момента в който ФБР има доказателства, че го е направил.

 На 28 ноември произнасят присъда против Майкъл Флин
На 28 ноември произнасят присъда против Майкъл Флин

Бившият консултант на Тръмп е разследван за връзки с руснаци

Разпитът в последна сметка е довел до покачване на обвинявания против Флин, който подписа съглашение с прокуратурата да сътрудничи по време на следствието на Русия за интервенция на президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година Специалният прокурор изиска от съда да не вкарва Флин в пандиза, защото е оказал помощ на следствието.

Вчера стана ясно, че двама доближени до Флин са упрекнати в интрига.

Също беше публикувана информация, че намесата на съветската фабрика за тролове в американската политика е била доста по-мащабна, в сравнение с се предполагаше по-рано.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР