Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра

...
Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра
Коментари Харесай

Контра: Ще завърши ли Реал Мадрид с перфектен актив тежката серия?

Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра ” е отдаден на Реал Мадрид и тежката поредност от мачове на “кралете ” от началото на 2023 година.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки и Даниел Любомиров в компанията на члена на фенклуба на “белия балет ” Димитър Найденов проучват представянето на отбора в последните дуели - с Атлетико (Мадрид), Атлетик (Билбао), Барселона, Валенсия и Виляреал (два пъти).

Ще приключи ли Реал Мадрид по съвършен метод сложната поредност, откакто би трябвало да одобри третия в класирането Реал Сосиедад на “Сантиаго Бернабеу ”?

Баските бяха тотално надиграни от Барселона, само че все пак имаха най-малко три чисти положения и можеха да избегнат елиминацията за Купата на краля. Изпитанието за тях на посетители на “кралете ” няма да бъде по-малко, въпреки че вездесъщият Давид Силва се чака да се завърне измежду титулярите.

Ще разчитат ли почитателите на Реал на нови парченца магия от нападателното трио Карим Бензема - Винисиус Жуниор - Родриго?

Манчестър Сити приема Арсенал в мач от 1/16-финалите на ФА къп, който ще бъде и генерална подготовка за яростния им двубой за купата в Премиър лийг. Нито един от двата отбора няма да желае да загуби в този миг от сезона и да даде психическо преимущество на противника.

Ливърпул пък ще се опита да продължи наклонността да не позволява гол в последните мачове, само че има аудиенция на Брайтън, който към този момент означи по три попадения на мърсисайдци в предходните им два конфликта през сезона.

Наполи приема Рома в най-равностойния дуел сред огромните тимове в Серия “А ”, като той ще бъде конфликт и сред двама от най-колоритните треньори - Лучано Спалети и Жозе Моуриньо.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР