Специалният модел Nissan Juke N-Style може да бъде поръчан сега,

...
Специалният модел Nissan Juke N-Style може да бъде поръчан сега,
Коментари Харесай

Nissan Juke N-Style - специален модел със стил

Специалният модел Nissan Juke N-Style може да бъде поръчан в този момент, цените стартират от 22 290 евро. Освен всичко друго, той съчетава 17-инчови алуминиеви джанти и черни спортни седалки с отчасти синтетична кожа.

Добре познатият 1,0-литров, турбобензинов мотор с мощ 84 кВт/114 к.с. в композиция с шестстепенна механична скоростна кутия поема задвижването на купе-кросовъра. Nissan Juke N-Style е основан на линията съоръжение Visia, която към този момент се предлага с напълно LED фарове, мултифункционален волан, круиз надзор, електрически прозорци, климатик и електрически регулируеми външни огледала.

Важни системи за подкрепяне също към този момент са на борда - от различаване на пътни знаци до автоматизирани дълги светлини и дейна система за предизвестие при овакантяване на лентата и самостоятелния помощник за спешно прекъсване с различаване на пешеходци и велосипедисти.

Специалният модел е и със затъмнени задни странични стъкла. В допълнение към поразителното алено има " мрачно сиво " железно покритие и бяло покритие с перлен резултат, от които да избирате.

Като опция на покупката, Nissan предлага изданието на модела в Германия при месечна лизингова ставка от 129 евро (стандартно: 152 евро). Срокът е 48 месеца, годишният лихвен % за лоялни клиенти е 2.99% (стандарт: 3.99%). В началото на контракта се дължи депозит от 3400 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР