Специална версия на всъдехода Land Rover Defender, която е участвала

...
Специална версия на всъдехода Land Rover Defender, която е участвала
Коментари Харесай

Всъдеходът на Джеймс Бонд се продава на търг

Специална версия на всъдехода Land Rover Defender, която е взела участие в фотосите на фима „ Спектър” от поредицата за Джеймс Бонд, се продава на търг от аукционна къща Bonhams. Очаква се наддаването да се състои тази седмица, като автомобилът е оценен на към 300 000 $.


Общо са създадени единствено 10 бройки от специфичната версия Land Rover Defender. Върху нея са се трудили специалистите от подразделението Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations и тунинг-ателието Bowler. Повечето всъзеходи са употребявани са рекламни акции на компанията, само че изложеният на търг образец е взел участие в фотосите на компания.
Машината е получила големи 37-цолови джанти, спортни амортисьори Bilstein, седалки Recaro и специфичен каркас за сигурност. Двигателят на автомобила също е модирнизаран, като мощността му е увеличена до 187 к.с.


По-рано на търг беше продаден и Aston Martin DB5, коййто е сниман в различен фирм за именития английски разузнавач – „ Златното око”. Впечатляващата спортна кола е създадена през 1965 година Нейният финален притежател е английският бизнесмен Макс Рид, който заплати 200 000 $.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР