Специализираното звено Контрол, охрана, обществен ред и сигурност“ към Община

...
Специализираното звено Контрол, охрана, обществен ред и сигурност“ към Община
Коментари Харесай

Общинското звено КООРС търси да назначи нови служители

Специализираното звено „ Контрол, защита, публичен ред и сигурност “ към Община Русе търси да назначи нови чиновници за своите екипи.

Кандидатите би трябвало да са в дейна работоспособна възраст, да имат най-малко приблизително обучение, да имат положителни отзивчиви умения и да бъдат подготвени да работят в екип. От тях се чака да имат знания по Правилника за използване на Закона за придвижването по пътищата, както и общинските наредби, свързани с контрола и опазването на публичния ред.

„ Охранителното звено е с доста значима роля за опазването на публичния ред и сигурността на жителите в Русе. Търсим стимулирани и виновни чиновници, които да се причислят към нашия екип и да оказват помощ за постигането на поставените задания и цели ", съобщи по този мотив началникът на СЗ „ КООРС “ Йордан Джамбазов.

С всеки един от претендентите ще се организира събеседване, като те могат да подават своите заявки и автобиографии всеки ден от 9 до 10 ч. на място в офиса на звеното, което се намира на бул. „ Скобелев “ 45, ет. 3 /сградата на СБА/.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР