Специализираната прокуратура разпространи записи от разговори, които тя твърди, че

...
Специализираната прокуратура разпространи записи от разговори, които тя твърди, че
Коментари Харесай

Хазарт, проценти и заплахи: Публикуваха СРС записи по делото „Божков“

Специализираната прокуратура популяризира записи от диалози, които тя твърди, че са сред обвинения Васил Божков и други мъже. Записите са минали по назначена по делото компютърно-техническа експертиза, прецизираха от обвиняването.

Аудио от:
Среща 1Среща 2Среща 3Среща 4
В стенограмите на диалозите не са посочени имена, само че може да се допусне, че измежду участниците са Божков и главният очевидец на обвиняването против него Цветомир Найденов, изясни прокуратурата. Още преди месеци Найденов сподели, че сходни записи има.
Луджев: Васил Божков финансираше опозиционни политически планове На въпрос дали става дума за Мая Манолова, той удостовери
В оповестените диалози се приказва за прекачване на проценти от хазартен бизнес, неуредени финансови връзки и въздействие върху комисията за хазарта. Споменават се и имената на лица, свързани с хазарта, против които е имало покушения.

Единият от гласовете (приличащ на този на Божков – б.р.) приказва по какъв начин ще вземе % от собствеността във всички зали, а също по този начин и по какъв начин „ едностранно “ ще спре „ помията “, която посредством изявления се изливала по другите (преди ескалирането на случая в някои медии имаше голям брой „ следствия “ на бизнес практиките на Найденови – б.р.).
И „ Еврофутбол “ са плащали по-малко от дължимите държавни такси Жената до Васил Божков има присъединяване в капитала на сдружението
Другите гласове (сходни с тези на очевидците по делото – б.р.) на няколко пъти питат „ Васко “ за какво ги е заплашил с ликвидиране, а и кой ще „ разкара “ убийци, които „ към София шетат “. „ Убийците – не знам. Който ги е викал – да ги разкара. Не знам за такива неща “, дава отговор им „ Васко “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР