Специализираната прокуратура прикрива престъпленията на бившите шефове на НАП.Ние от

...
Специализираната прокуратура прикрива престъпленията на бившите шефове на НАП.Ние от
Коментари Харесай

Всеки,който се бори срещу корупцията по високите етажи е преследван

Специализираната прокуратура прикрива закононарушенията на някогашните шефове на Национална агенция за приходите.

Ние от Политическа партия ПРАВОТО дружно с председателката на партията ще продължим да водим борби за търсене на отговорност от шефовете на Национална агенция за приходите, за допускане да се източат милиарди от страната.

Милиардите са нужни за пенсионерите, здрваеопазването, образованието.

Председателят на Политическа партия ПРАВОТО – юрист Мария Колева с години подава тъжби против шефовете /сега към този момент някогашни /на Национална агенция за приходите, за което има формирана прокурорска кореспонденция в профилираната прокуратура под пр.пр. № 903 от 2017г. И до през днешния ден няма резултат от инспекцията. Случаят се покри и прикри. За това, че се подаваха тъжби против тях се започваше принуда, закани и тормоз върху този, който прави разкритията. По преписката има задоволително данни за прикриване на компании за източване на Данък добавена стойност и укриване на дънаци за милиони. Има ревизионни актове за милиони, които са влезнали в действие, само че някогашните шефове на Национална агенция за приходите, а и в този момент не се събират. Същите обаче си живеят доста добре и в разкош. В подадения сигнал против шефовете на Национална агенция за приходите има много доказателства за занемареност, корист с власт и прикриване на компании, които източват Данък добавена стойност, само че прокуратурата отхвърля инспекция и формиране на досъдебно произвеждане.

Тормозят се хора за дребни суми, а за милионите и милиардите се мълчи. Оставят ги по-късно да се трансферират на клошари, небогати, като отговорностите си остават.

Една непозната компания източва милиони, последици няма.

Едни възрастни хора над 80 годишни, с неработоспособност над 90% бяха унизени и рекитирани в продължение на повече от една година, като им се разпореди данъчна инспекция за това, че са получили една година по 200 лв. наем от парцела и не са го заявили, което по закон не се заявява, след което са си продали парцела, с цел да могат да покриват разноските за медикаменти и за животоспасяваща интервенция на дамата.

Вместо прокуратурата да проверява и упрекна тези против които са подадени жалбите, същите стартират съществено гонене против председателката на партията ПРАВОТО -Мария Колева. Възлагат й се данъчни инспекции през ноември 2017 година за интервал от нейното раждане до 31.12.2018г. с № П-22221417205628-ОРП-001/23.11.2017г. Проверката открива, че председателката на Политическа партия ПРАВОТО е безупречен поданик. Същата е единствената, която влиза в политиката с Протокол от данъчната инспекция за интервал от нейното раждане до края на 2018г.

ТРЯБВА ДА ПРЕКРАТИМ ТАЗИ ПОРОЧНА ПРАКТИКА.

Това можем да реализираме единствено ЗАЕДНО и с Бюлетина №20, Политическа партия ПРАВОТО
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР