Специализираната прокуратура обвини 6 лица за участие в група за

...
Специализираната прокуратура обвини 6 лица за участие в група за
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група за фалшиви документи, шестима са с обвинения

Специализираната прокуратура упрекна 6 лица за присъединяване в група за разработване и разпространяване на неистинен документи.
Снимка: Министерство на вътрешните работи
Те са предложили подправени публични документи като български персонални карти, интернационалните паспорти, шофьорски книжки, дипломи за приключено обучение и други.

Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи Снимка: Министерство на вътрешните работи
Обвинените за присъединяване в групата са арестувани в Пловдив на 5 март при профилирана полицейска интервенция на ГДБОП и МВР-Пловдив.
Снимка: Министерство на вътрешните работи
При интервенцията са открити и конфискувани готови за продажба подправени документи, компютри, флашпамети, техника и материали за предпечатна подготовка и за разработване на фалшификатите, както и други доказателства за незаконната активност.
Снимка: Министерство на вътрешните работи
Групата е работила на територията на област Пловдив от началото на 2019 година
ГДБОП разруши група за подправяне на документи Арестувани са шестима души, всички са престъпно проявени
Изработвала е и е продавала имитации на български жители. Част от участниците се занимавали с изработването, а други изпълнявали ролята на медиатори – издирвали купувачи.
Снимка: Министерство на вътрешните работи
На шестимата упрекнати е наложено задържане за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. За всеки от тях е избрана мярка за неотклонение „ Парична гаранция “ в размер на 10 000 лв..
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР