Специализираната.полицейска операция за противодействие на престъпления срещу политическите права на

...
Специализираната.полицейска операция за противодействие на престъпления срещу политическите права на
Коментари Харесай

Седем души са задържани за престъпления срещу политическите права на гражданите при полицейска операция в Долна Митрополия

Специализираната.полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения против политическите права на жителите е извършена през вчерашния ден от чиновници на районно управление (на МВР) – Долна Митрополия и бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР – Плевен.

Извършени са инспекции на 7 адреса в град Долна Митрополия и село Ставерци. В лек автомобил „ Ленд Ровър “, благосъстоятелност и паркиран пред дома на 57-годишен в село Ставерци, е открита тетрадка с ръкописно изписани на 17 страници, персонални данни – три имена, ЕГН-та и номер на персонални карти на поданици на община Долна Митрополия. Според събраната досега информация,  на съответна дата и място в града,  мъжът е провеждал персонални срещи, на които е записвал данни от персоналните карти на хората и ги уверявал, че ще заплати на всеки по 40 лв., откакто гласоподават за съответна политическа партия.

С полицейска мярка за период до 24 часа са арестувани 57-годишният, шестима  поданици на с. Ставерци на 50, 33, 60 и 32 година и двама на 50 и 52 година от  Долна Митрополия, съпричастни към закононарушението. Снети са им пояснения. Работата по случая продължава.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР