Специализираната детска линейка на УМБАЛСМ Н. И. Пирогов пътува към

...
Специализираната детска линейка на УМБАЛСМ Н. И. Пирогов пътува към
Коментари Харесай

Ето я специална линейка, която ще спаси живота на малкия Марти от Сандански

Специализираната детска кола за спешна помощ на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " пътува към МБАЛ-„ Св. Врач” в гр. Сандански. Това оповестиха от пресцентъра на болничното заведение в столицата. В колата за спешна помощ има детски реанимационен екип, който да преведе в Спешната болница потърпевшото при пътнотранспортно произшествие дете, предава Канал 3.



С три банки кръв свестили 6-годишния Марти от Сандански! Полицейски кордон пази колата за спешна помощ


Днес сутринта 6-годишното момче бе блъснато на тротоар пред дома си от 73-годишен водач. То бе признато в болничното заведение в Сандански в тежко положение – фрактура на бедро и черепно-мозъчни контузии.
Срещу водача към този момент се води следствие под наблюдението на Районна прокуратура – Сандански.
На ул. " Александър Буйнов " в гр. Сандански, лидерът на лек автомобил " Фолксваген " провокирал пътен случай, при който тежко пострада шестгодишно дете. При втурване по улицата с огромен надолнище, на която по същото време се правили строително-ремонтни работи от УВЕКС ЕООД, той не се съобразил със възбрана за прекосяване и подхванал маневра с висока скорост. Потегляйки напред, същият по несъобразителност блъснал стоящия наоколо автомобил, след което прегазил намиращото се там дете и блъснал различен автомобил.
Шофьорът на МПС, провокирал пътно-транспортното произшествие, е С.Я. (73 години), неосъждан и няма престъпни прояви. Извършената инспекция с техническо средство за приложимост на алкохол от страна лидера е дала негативен резултат. Понастоящем той е арестуван за период до 24 часа по Закона на Министерство на вътрешните работи, оповестяват от пресслужбата на прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР