Специализирана полицейска операция се проведе на територията на Кюстендилска област

...
Специализирана полицейска операция се проведе на територията на Кюстендилска област
Коментари Харесай

Спец операция в областта за противодействие на конвенционалната престъпност

Специализирана полицейска интервенция се организира на територията на Кюстендилска област на 21 юли за противопоставяне на стандартната престъпност.

Действията бяха осъществени от чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи – Кюстендил, и представители на Търговско дружество Национална агенция за приходите - София, ОДБХ-Кюстендил, КЗП, ДСГ-Кюстендил и Агенция Митници.

В рамките на интервенцията са регистрирани 17 закононарушения, за които са формирани 11 бързи полицейски производства и 6 досъдебни производства. Проверени са 249 МПС и 311 лица; открито е лице, оповестено за интернационално търсене, 4 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, 7 заложни къщи, 5 игрални зали, 3 автоморги, 16 питейни заведения и търговски обекти, 6 склада за дърва за огрев и 4 дребни обекта за филтрация.

Зе откритите нарушавания на ЗДвП са формирани 8 акта и 31 фиша, формирани са и 4 АУАН от представителите на другите институции за открити нарушавания от тяхната подготвеност и 33 констативни протокола.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР