Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението

...
Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението
Коментари Харесай

Акция Бяло в област Благоевград продължава, има задържани

Специализирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции е извършена от полицейски чиновници на ОДМВР- Благоевград.

На 09.12.2022 година, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е тествано жилище в с. Абланица, общ. Хаджидимово, населявано от 18-годишен юноша. В дома са открити и конфискувани към 7 полиетиленови топчета, съдържащи общо към 7,97 грама канабис. В същото село е тестван и домът на 25-годишен мъж, където са открити електронна везна и към 15 бр. полиетиленови топчета, съдържащи общо към 18,2 грама канабис. Лицата са арестувани със заповед за задържане до 24 часа. По случаите са формирани досъдебни производства.

На същата дата на ул. „ Дунав “ в гр. Гоце Делчев, от органите на реда е спрян за инспекция лек автомобил „ БМВ “. У пътуващ в автомобила 26-годишен мъж от с. Дебрен е открита цигара, съдържаща към 0,43 грама марихуана. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Образуван е заявителски материал.

От полицейски чиновници на РУ-Петрич, на 09.12.2022 година в гр. Петрич е тествано жилище, в което е открита и конфискувана към 4,6 грама суха тревиста маса. След изработен полеви тест тя е реагирала позитивно на канабис. 38-годишният жител на дома е арестуван и е формирано досъдебно произвеждане.

През същия ден в с. Скрът, полицейски чиновници на РУ-Петрич са направили инспекция на къща, населявана от 56-годишен мъж от селото. В купчина дърва зад къщата те разкрили найлонова чанта, съдържаща към 195 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на марихуана. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.

Работата продължава.

През миналите почивни дни са открити трима водачи, шофиращи след приложимост на наркотични субстанции.

На 09.12.2022 година към 22:35 часа по пътя сред с. Хвостяне и с. Блатска, откакто е използвал опиат, 28-годишен от с. Сатовча е управлявал товарен автомобил „ Рено Канго “. В обедните часове на същата дата в региона на жп прелеза в гр. Петрич, от полицейски чиновници на РУ-Петрич е спрян лек автомобил „ Пежо “.

В хода на осъществената инспекция е открито, че 30-годишният лидер на автомобила от гр. Сандански кара след приложимост на наркотично вещество и без удостоверение за ръководство на МПС. На 10.12.2022 година към 10:25 часа по ул. „ Дунав “ в гр. Гоце Делчев, след приложимост на опиат, 28-годишен от с. Сатовча е управлявал товарен автомобил „ Мерцедес Спринтер “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР