Специализирана акция срещу наркоразпространението в София, има задържани.Това съобщават от

...
Специализирана акция срещу наркоразпространението в София, има задържани.Това съобщават от
Коментари Харесай

Специализирана акция срещу наркоразпространението в София, има задържани

Специализирана акция против наркоразпространението в София, има арестувани.Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София.

Специализирана акция против наркоразпространението

Криминалисти от ОДМВР – София и от Районното ръководство в Костинброд са направили претършуване на частен парцел в града. В една от стаите на адреса са разкрили три бучки бяло, прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, както и към 1,5 грама суха тревиста маса – марихуана. Собственикът е престъпно проявен.

Той е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Специализирана полицейска интервенция е извършена и на територията на Ботевград. В хода ѝ чиновниците на реда са направили инспекция на двама локални поданици, по време на която са открили на земята до тях пликче с към три грама суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис. Мъжете са арестувани за период до 24 часа.

През вгуст в самоковското село Шипочане бе разкрита равнища с канабис, съобщи Българска телеграфна агенция.

Както Safenews писа, полицията в Ирландия и военноморския флот заловиха опиати за над 150 млн. евро. Те задържаха пратката в товарен транспортен съд край южното крайбрежие на Ирландия. Корабът е превозвал опиати на стойност към 157 млн. евро. Това се смята за връх измежду пратките, иззети в страната.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР