Специалисти от Москва ще пристигнат в болницата за спешна медицинска

...
Специалисти от Москва ще пристигнат в болницата за спешна медицинска
Коментари Харесай

Специалисти от Москва и Пирогов ще консултират състоянието на Навални

Специалисти от Москва ще дойдат в болничното заведение за незабавна здравна помощ в град Омск, с цел да вземат участие в консилиум за положението на съветския опозиционер и създател на Фонда са битка с корупцията Алексей Навални. Той изпадна в кома и беше подложен на командно дишане.

В разширения консилиум ще се включат анестезиолози-реаниматолози и неврофизиолози от военната болница „ Бурденко “ и от Националния медико-хирургичен център „ Пирогов “. Това оповестиха от министерството на опазването на здравето на Омска област.

Вчера заместникът на основния доктор на болничното заведение в Омск Анатолий Калиниченко съобщи, че положението на Навални е нормализирано, само че остава тежко. Окончателна диагноза към момента не е сложена. Отравянето се преглежда като една от вероятните аргументи за положението му. Хора от близкия кръг на Навални бяха безапелационни, че той е бил токсичен поради политическата му активност.

Опозиционерът се почувства зле по време на полет от Томск за Москва. Самолетът се приземи спешно на летището в Омск, откъдето Навални беше откаран с кола за спешна помощ в локална болница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР