Специалистът Ясен Петров беше представен официално като национален селекционер на

...
Специалистът Ясен Петров беше представен официално като национален селекционер на
Коментари Харесай

Ясен Петров обяви целта пред България и заяви: Вече съм по-малко луд

Специалистът Ясен Петров беше показан публично като народен селекционер на България на конференция през днешния ден. Той театралничи с фланелката на представителния.

„ Тръпка е, че съм пред вас още веднъж. Осъзнава с какво се понечвам, само че в никакъв случай не съм бил надалеч от българския футбол. В Китай на тв приемника гледах локалното състезание, а на преносимия компютър ми - мачовете в българското състезание. Починах си година и шест месеца. Наблюдавах български футбол и националния тим. Не съм спирал да се интересувам от това какво се случва. Имах разновидността да работя в Китай. За мен е чест да съм тук, не се замислих, не става въпрос за пари. Тук става въпрос да върнем някаква искрица. Имиджът в последните години спадна. Колкото ме вълнува директно мен националния тим, толкоз вълнува и последователите на българския футбол. Това е групов спорт – да дадем искрица ще е наслада. Тежка обстановка е с Коронавирус. Ще направя всичко допустимо да върнем усмивките на хората “, съобщи Петров.

"Познавате Жоро Шейтанов, с който съм работел. Костадин Видолов. Има ново момче - Алекс Георгиев, с който работих в Китай. Това е екипът ни. Ще дадем всичко от нас. Говорих със селекционера на младежкия народен тим ".

„ Ще ми би трябвало време, за де вляза надолу в структурата. Говорих с треньора на младежкия тим. Днес ми е първия ден, опознавам хората. Трябва да има добра атмосфера и да я пренесем на футболистите. Искам да имат самочувствие и да нямат боязън. Много ми се желае да не ги подценяваме, да имат самочувствие. С тях би трябвало да реализираме триумфи и да им имаме вяра “.

link1 " >  Антон Узунов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР