Специалистът по ортопедия и травматология извърши артроскопската операция в Турция

...
Специалистът по ортопедия и травматология извърши артроскопската операция в Турция
Коментари Харесай

Мисис Бургас 2022 стъпва отново уверено след спасителната операция на д-р Альоша Александров от Ashkan life

Специалистът по ортопедия и травматология извърши артроскопската интервенция в Турция

Преди близо година Валерия Докузова е коронясана за Мисис Бургас 2022. С доста прелест и финес 32-годишната актриса и модел на прически впечатлява журито и публиката, и е безапелационният победител в състезанието за хубост. Но блясъкът на дизайнерската рокля и усмивката на Валерия в действителност ловко скриват болката от тежка контузия в десния гален. При успеха, дружно с купата и лентата, нежната брюнетка получава и  непредвидена премия – ваучер от Ashkan life, който ще се окаже доста по-ценен за нея от короната.

„ Като спонсор на състезанието Мисис Бургас подари на победителката ваучер за естетична операция в извънредно реномирана болница в Турция. Но когато пристигна за първата си консултация при нас в Бургас, разбрахме, че има сериозен проблем. Тя в действителност едвам стъпваше на десния си крайник, тъй като глезенът ѝ бе в неприятно състояние‘‘, разяснява притежателят на центъра Ашкън Вейз.

Проблемът е диагностициран от един от потвърдено положителните експерти по ортопедия и травматология в Турция – доктор Айдън Гюрбюз, прочут у нас с българското си име доктор Альоша Александров. Той преглежда деформирания гален на Валерия и ѝ предлага, макар че подаръкът не включва неговата профилирана интервенция, да я оперира.

„ Вече близо две години правя прегледи и съвещания в Бургас в „ Ashkan Life “ и в деня, в който Мисис Бургас пристигна за консултация бях в центъра. Валерия описа, че е счупила глезена си при ски втурване, пада след падение преди три години. След тази фрактура е била оперирана в България два пъти, само че по този начин и не възстановява изцяло подвижността на ставата, това ѝ основава мощен дискомфорт. Предложих ѝ да правим артроскопско лекуване в Турция “, описа доктор Александров, до момента в който смъква конците от глезена на Мисис Бургас 2022 година
 В живота на Валерия датата 07.03.2023 година е паметна. След намесата на доктор Альоша Александров за нея приключва една нелека борба за възстановяване
Специалистът по ортопедия и травматология прави безплатно артроскопската интервенция в болница „ Чорлу Ватан “ в Турция. „ Методът е минимално инвазивен, без действен прорез и се организира за към два часа. Това, с което трябваше да се оправя в тази ситуация на Валерия, бяха фиброзни промени вътре в ставата и много контрактури, които подробно почистих и в този момент положението ѝ е много приемливо “, разяснява доктор Александров.

 
 Валерия Докузова и доктор Алексндров в кабинета му в Бургас. Д-р Альоша Александров е роден в България, приключил е медицина у нас, само че специализира в Истанбул, като през последните 20 години практикува в частни лечебни заведения. Професионалната му биография е впечатляваща. Той е измежду най-уважаваните експерти в региона на детската ортопедия, артропластика и ендопротезиране.  Има висока експертиза  в региона на артроскопската хирургия, удължение на кости, промяна на деформирани крака, лекуване на всички типове фрактури на кости и псевдоартрозни положения.
„ Благодаря на Ashkan life и доктор Александров за помощта, която ми оказаха и вниманието, което ми отделиха. Мислех, че в никакъв случай повече няма да мога да ходя обикновено. Преди три години, след интервенциите можех да стъпвам единствено на пръсти и да заедно съм с патерици. Имах пластини и седем винта в глезена, които трябваше да подкрепят възобновяване ми, само че по този начин и не съумях да възвърна цялостната пъргавина на глезена си. Днес пристигнах напълно умерено до тук и съм повече от щастлива. Всъщност за мен това е доста по-голяма премия от купата за хубост “, съобщи Валерия Докузова.
 " Вече 15 години оказвам помощ на пациенти от цялата страна да получат качествени медицински услуги. При мен идват хора с всевъзможни здравословни или естетически проблеми. Няма нещо, за което да не съм помагал. От инвитро процедури и онкологични болести, до присаждане на коса и стесняване на стомаха за намаляване. Водя пациента при най-хубавия експерт съгласно казуса, който има. Помагал съм на всеки в потребност да откри избавление “, описа съоснователят на центъра Ашкан Вейз
Ashkan life и доктор Альоша Александров сплотиха сили и умения, с цел да дадат опция на хора от Бургас, района и страната да получат висококачествена здравна помощ в лечебни заведения в Турция. Кабинетите им се намират на 5-я етаж в „ Бизнес Център Хипократ ” (срещу басейн Парк Арена на бул.,,Даме Груев “).
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР