Спецакция по границата - полицейски екипи спират масово шофьори за

...
Спецакция по границата - полицейски екипи спират масово шофьори за
Коментари Харесай

Акция на границата за шофьори с неплатени глоби

Спецакция по границата - полицейски екипи стопират всеобщо водачи за инспекция.

Униформените се пробват да заловен колкото се може повече хора, които имат фишове или актове, които не са платени и да ги накарат да си платят санкциите.

Акцията стартира тази заран в 20 часа и ще продължи до края на седмицата, съобщи NOVA. Тя се организира на територията на всички контролно-пропускателни пунктове в страната или най-малко наоколо до тях.

Униформените ще наблюдават и за тези, които по една или друга причина не са си получили фишовете, ще ги получат на място от проверяващите екипи. Само за първия един час наоколо до Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина” бяха формирани 3 акта за открити нарушавания и бяха връчени 2 електронни фиша.

„ От през днешния ден до 6-и май ще се провдее профилирана полицейска интервенция с акцент определяне на водачи и пасажери на моторни транспортни средства с невръчени електронни фишове и неплатени отговорности по Закона за придвижване по пътищата. Ще се прави и инспекция на МПС-тата по отношение на редовността на заплатените и залепените винетни стикери. Операцията ще проведем на територията на всички гранично-пропускателни пунктове на територията на страната. Вече съвсем един месец, откогато са пуснати в употреба новите камери от 12-и март досега имаме открити 13 081 нарушавания за превишена скорост с новите камери”, прецизират от КАТ.

Бивш министър: Без корупция в ДАИ, в случай че взимат % от санкциите като Национална агенция за приходите

Колите се стопират на инцидентен принцип. Вече има и случаи и на хора, които са останали без шофьорски книжки поради неизплатени санкции.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР