Спецакция на полицията е била реализирана по Южното Черноморие вчера.

...
Спецакция на полицията е била реализирана по Южното Черноморие вчера.
Коментари Харесай

Спецакция по Южното Черноморие: Има задържани и иззети наркотици

Спецакция на полицията е била осъществена по Южното Черноморие през вчерашния ден. Тя е била за противопоставяне държането и търговията с наркотични субстанции , а в нея са се присъединили чиновници от крайморските районни ръководства. Установени са следните по-значими случаи:

Около 15:00 часа пред комплекс „ Амадеус “ в несебърския квартал „ Камелия “ чиновници от Районното ръководство в Несебър са ревизирали 24-годишен ирландски жител , отседнал в комплекса, като са намерили и иззели 3 саморъчно свити цигари с канабис и кутия със суха зелено-кафява тревна маса /канабис/. Мъжът е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа.

Служители от Първо Районно ръководство в Бургас са направили инспекция на 31-годишен престъпно проявен бургазлия , като са разкрили и иззели плик със зелена тревна маса / марихуана / и към 3 грама кокаин . При в допълнение претършуване на населяваното от мъжа таванско помещение, ситуирано на ул. „ Хан Аспарух “, е била открита и конфискувана торбичка с марихуана с почти тегло 300 грама . Бургазлията е арестуван за период до 24 часа.

При инспекция на квартира, ситуирана на созополската улица „ Стара планина “ и населявана от 23-годишен софиянец , чиновници от Районното ръководство в Созопол са открили в хладилника и иззели – 29 пликчета с кокаин с общо тегло от 50 грама, плик с метамфетамин с общо тегло от 50 грама, две торби и кутия с разнообразни по форма, цвят и щампа таблетки / екстази / над 700 броя, супена лъжица с бяло прахообразно вещество / кокаин /, голям брой полиетиленови празни пликчета и електронна везна . Открита и конфискувана е сумата от 8750 лв. в банкноти с друг номинал. Софиянецът е арестуван за период до 24 часа.

Oколо 22:00 часа в региона на ул. „ 3-ти март “ чиновници от Районното ръководство в Приморско са ревизирали 20-годишен софиянец , като в хотелската му стая, са намерили и иззели марихуана с общо тегло към 200 грама. Той е задържан за период до 24 часа.

Към 22:20 часа на ул. „ Странджа “ в Приморско за инспекция е спрян „ Фолксваген Пасат “, със старозагорска регистрация, ръководен от 19-годишна бургазлийка , която е била тествана за приложимост на опиати. Апаратът е отчел позитивна проба за „ метамфетамин “. Водачката р отказала да даде кръвна проба за химичен разбор. При инспекцията момичето е предало четири хапчета MDMA /екстази/. Тя е била арестувана за период до 24 часа.

Работата по случаите продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР